Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
19.5°C21.8°C
3 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.0°C23.2°C
1 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
18.0°C19.9°C
1 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.9°C21.8°C
5 BF 36%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.4°C
0 BF 46%
Γκάλοπ - σοκ: "Ο ΣΥΡΙΖΑ έπεσε και δεν το λένε"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γκάλοπ - σοκ: "Ο ΣΥΡΙΖΑ έπεσε και δεν το λένε"

Κόλαφος για την κυβέρνηση είναι η κρυφή δημοσκόπηση που αποκαλύπτει σήμερα η στήλη και καταγράφει στοιχεία που ανατρέπουν τον πολιτικό χάρτη της χώρας.

Σύμφωνα λοιπόν με τη σφυγμομέτρηση, το 88% των πολιτών που έχουν κάνει τουλάχιστον 10 retweet της Ομάδας Αλήθειας της Ν.Δ., πιστεύει ότι οι πολίτες οφείλουν να συμπεριφέρονται και να αναγνωρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως πρωθυπουργό.

Το ποσοστό αγγίζει το 94% ανάμεσα σε όσους έχουν και φωτογραφία του Άδωνι στον λογαριασμό τους στο Facebook.

Τώρα, το 95,8% των πολιτών που δηλώνουν ότι έχουν ψηφίσει μόνο Ν.Δ. στις τελευταίες 15 εκλογικές αναμετρήσεις πιστεύουν ότι “η κυβέρνηση έχει πέσει, αλλά δεν το λένε ακόμη”, ενώ στην αντίστοιχη ερώτηση σε δείγμα πολιτών που έχουν ψηφίσει μόνο Κυριάκο Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και Ντόρα Μπακογιάννη (ανεξάρτητα με ποιο κόμμα κατέβηκαν) το ποσοστό εκτοξεύεται στο 110%.

Σε διευκρινιστική ερώτηση “γιατί πιστεύεται ότι δεν το ανακοινώνουν”, οι πολίτες είναι διχασμένοι: το 53% λέει ότι αυτό συμβαίνει ύστερα από παράκληση του Αλέξη Τσίπρα γιατί θέλει να προετοιμάσει την Μπέτυ Μπαζιάνα, ενώ το άλλο 53% απαντά ότι “Η αστική ευγένεια του Κυριάκου δεν του επιτρέπει να φέρεται αλαζονικά”.

Στις υπόλοιπες ερωτήσεις της δημοσκόπησης της εταιρείας ξεχωρίζει η γνώμη των πολιτών για την πρόβλεψη του Άδωνι Γεωργιάδη ότι “Η κυβέρνηση δημοπράτησε τις άδειες για να κλείσει ο ΣΚΑΪ”. Το 122% των πολιτών που μιλά μόνο την αρχαϊκή πιστεύει ότι έχει ακόμη δίκιο, ενώ το 100,7% των ψηφοφόρων που βλέπουν αποκλειστικά τηλεπωλήσεις ζητούν προσωπικές προβλέψεις.

Στα άλλα ενδιαφέροντα ερωτήματα που έθεσε η εταιρεία GAFA (Galazia Foumara of Aera), το 79,7% του δείγματος που πηγαίνει μόνο σε συγκεντρώσεις του #παραιτηθείτε ζητάει να φύγει η κυβέρνηση γιατί έδωσε τηλεοπτική άδεια στον Τούρκο καναλάρχη Acun Ilicali. Το 89,6% από δείγμα πολιτών που δηλώνει ότι πολιτικοποιήθηκε πέρσι με τους Μενουμευρωπαίους, πιστεύει ότι έχουμε βγει από την Ε.Ε., αλλά υπάρχει ακόμη ελπίδα να ξαναμπούμε.

Τέλος, το 92,34% του δείγματος που πιστεύει ακράδαντα ότι οι δεξιοί κάνουν καλύτερο σεξ έπεσε από τα σύννεφα όταν τους ανέφεραν ότι το μικρό όνομα του Τσίπρα είναι Αλέξης, αφού ήταν σίγουροι ότι έχει βαφτιστεί (τύπου...) σε ειδική συνεδρίαση του Κομμουνιστικού Κόμματος της Βόρειας Κορέας ως “Κιμ Ιλ Τσίπρας.

Σύμφωνα με το υστερόγραφο της εταιρείας, η GAFA προσπάθησε να ζητήσει από τους πολίτες να βαθμολογήσουν στον δείκτη Δημοκρατίας τη σημερινή κυβέρνηση, αλλά το δείγμα δεν μπορούσε να σταθμιστεί αφού οι ψηφοφόροι της Σ. Βούλτεψη ήταν ακόμη στα σούπερ μάρκετ για τις γνωστές προμήθειες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL