Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
17.6°C21.2°C
1 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.3°C18.5°C
1 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.9°C
2 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
1 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 76%
AVGILEAKS / Τηλεοπτικές άδειες - “Иван: Алафузос заплати больше”
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

AVGILEAKS / Τηλεοπτικές άδειες - “Иван: Алафузос заплати больше”

Πρόταση-βόμβα για την εγκατάσταση του υπό ίδρυση Μουσείου Σύγχρονης Τηλεοπτικής Ιστορίας στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης όπου παρέμειναν έγκλειστοι επί 65 και πλέον ώρες οι διεκδικητές των τηλεοπτικών αδειών εξετάζει η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γίνεται ήδη προσπάθεια για τη μετεγκατάσταση των υπαλλήλων προκειμένου να προχωρήσουν γρήγορα οι προεργασίες.

Έτσι, δεν θα είναι μακριά η ώρα που πανεπιστημιακοί ερευνητές, δημοσιογράφοι, σχολεία, επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μία από τις σημαντικότερες σελίδες της τηλεοπτικής ιστορίας του τόπου, που στιγματίστηκε από μια διαδικασία σκληρού βιωματικού καπιταλισμού.

Μέχρις στιγμής, κανείς δεν επιβεβαιώνει αν θα τοποθετηθούν τα αντίστοιχα κέρινα ομοιώματα ή απλά θα παίζονται στους προτζέκτορες τα βίντεο από τις κάμερες που κατέγραφαν τα πάντα.

Στην πόρτα της κάθε αίθουσας θα αναρτηθούν κάποια κείμενα με ευθύνη των ίδιων των καναλιών. Από τον ΣΚΑΪ ήδη έχουν ζητήσει στην ταμπέλα της αίθουσάς του να αναγράφει: “ΣΚΑΪ - Δεν θα περάσει ο φασισμός”. Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε να γράφει: “Иван: Алафузос заплати больше” (“Ιβάν: Δώσε κι άλλα, Αλαφούζο”).

Ο Χρ. Καλογρίτσας ζήτησε να μπει η φράση: “Από την... Πρώτη στη... Δεύτερη”, ενώ από την πλευρά του Θ. Κυριακού μάλλον προκρίνεται η φράση: “Dancing with την άδειά μας - Δηλώστε συμμετοχή...”.

Στην αίθουσα που φιλοξένησε τον Β. Μαρινάκη και την ομάδα του θα έχει δύο επιγραφές: 1. “...και στον τελικό θα γίνει της πουτ@@@ς” και 2. “Ιβάν, μιλάς στην καρδιά μου”.

Τους διαδρόμους θα κοσμούν οι βιντεοπροτομές όλων των μεγάλων διευθυντών, παρουσιαστών και τηλεπαραθυριστών που γιγάντωσαν την ελληνική τηλεόραση από το 1989 έως σήμερα.

Για τους επόμενους μεγάλους τηλεοπτικούς ανθρώπους που θα γράψουν Ιστορία έχει προβλεφθεί, σε συνεργασία με τον τοπικό δήμο, να δημιουργηθεί το ελληνικό Walk of Fame και η οδός Φραγκούδη έξω από τη ΓΓΕΕ να γίνει κάτι αντίστοιχο της Hollywood Boulevard, όπου θα γίνονται οι γνωστές αποτυπώσεις με τις ανοιχτές παλάμες των αστέρων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL