Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.8°C19.3°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
16 °C
11.6°C19.0°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C15.9°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.8°C19.7°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C15.7°C
0 BF 82%
Aygileaks / Σινέ ο Παράδεισος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Aygileaks / Σινέ ο Παράδεισος

Μεγάλες παραγωγές, συγκλονιστικές ερμηνείες, ανατρεπτικές κωμωδίες αλλά και παιχνίδια της μοίρας διαπλέκονται γλυκά στις νέες ταινίες που ανεβαίνουν στις μεγάλες αίθουσες τον Σεπτέμβριο. Στα avgileaks είδαμε τις περισσότερες νέες παραγωγές και σας παρουσιάζουμε αυτές που θα ξεχωρίσουν με τον έναν ή άλλο τρόπο.

“Κανάλι που ‘γινες δίκοπο μαχαίρι”: Η ελληνική εκδοχή του “Μεγάλου σορταρίσματος” όπου ο επιχειρηματικός πόλεμος δίνει και παίρνει. Ένα οικονομικό θρίλερ με ανατροπές, ίντριγκες και θαλασοδάνεια. Η Wall Street υποκλίνεται στο ελληνικό σορτάρισμα και το Hollywood στο ελληνικό glamour.

“Η γαλαζοαίματη κοκκινοσκουφίτσα”: Μια συμπαθητική ιστορία για μικρούς και μεγάλους, ριμέικ του γνωστού κεντροαριστερού παραμυθιού όπου στο τέλος αποκαλύπτεται ότι κάτω από την κόκκινη μπέρτα της κλασικής ηρωίδας βρίσκεται μια γαλαζοαίματη βασιλοπούλα. Η μικρή Φώφη απελευθερώνεται και καταλήγει στην αγκαλιά του λύκου που κρατά κι αυτός από βασιλικό τζάκι. Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή της περιπέτειας.

“Η ημέρα της Μαρμότας”: Μια διαπραγματευτική περιπέτεια αξιώσεων, όπου οι πρωταγωνιστές βιώνουν κάθε μέρα την ίδια μέρα. Οι ευρηματικές τρικλοποδιές, η πικρή ειρωνεία, το λυτρωτικό happy end αλλά και τα γκόθικ χαρακτηριστικά αναμένεται να συναρπάσουν όλους τους φορολογούμενους.

“Ο Λόρενς της Νεοδημοκρατίας”: Ένα δεξιό έπος που αποτυπώνει τις προσπάθειες του πρωταγωνιστή να ενώσει όλα τα διασπασμένα κομμάτια της παράταξης μαζί με διάσπαρτα κινήματα και καπετανάτα σε ένα ενιαίο Νεοφιλελευθεριστάν. Πλούσια σκηνικά και εξωτικές εικόνες συνθέτουν αυτή την πανάκριβη παραγωγή στην οποία, ωστόσο, οι μέτριες ερμηνείες προσγειώνουν ανώμαλα το αποτέλεσμα.

“Ο εφιάλτης στον δρόμο με τα ιδιωτικά σχολεία”: Μια low budget παραγωγή με πρωταγωνιστή έναν σατανικό υπουργό Παιδείας που κυνηγά τα παιδιά που πηγαίνουν σε ακριβά σχολεία. Καλογυρισμένο ριμέικ, που αποτελεί ουσιαστικά το sequel του μέτριου “Αριστεία ή θάνατος”. Δεν θα είναι έκπληξη αν καταφέρει να φτάσει στο box office.

“Φόρεστ Γκαμπόπουλος”: Μια γλαφυρή αποτύπωση ενός μέσου Έλληνα φορολογούμενου άνεργου, που βιώνει συγκλονιστικά συναισθήματα και καταστάσεις πρωταγωνιστώντας σε όλες τις ιστορικές στιγμές της σύγχρονης Ιστορίας. Το γλυκόπικρο παιχνίδι της μοίρας τον φέρνει καθώς αναζητά δουλειά δίπλα στην Κριστίν Λαγκάρντ, μέσα στο γραφείο της Άνγκελα Μέρκελ και στο τέλος μαζί με τον Τζακ Λιου.

Η συνέχεια επί της μεγάλης οθόνης...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL