Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.3°C16.5°C
1 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.1°C12.6°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
8.0°C12.7°C
1 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.4°C14.1°C
3 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
6 °C
5.9°C11.2°C
0 BF 93%
Υποκριτικές ερωτήσεις
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Υποκριτικές ερωτήσεις

Με ερώτησή του ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Θεόδωρος Καράογλου θέτει θέμα εγκατάλειψης των ΠΕΔΥ, ταλαιπωρίας των κατοίκων της βορείου Ελλάδας και υποστελέχωσης των υπηρεσιών. Ενδεικτικά σημειώνει ότι από τους 33 γιατρούς του ΠΕΔΥ στην Κομοτηνή έχουν μείνει μόλις 11. Αυτήν την εικόνα περιγράφει και για τα υπόλοιπα ΠΕΔΥ.

Πλην όμως στο "σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί". Επικοινωνήσαμε με τον επικεφαλής του ΠΕΔΥ της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατή Πλωμαρίτη και μας τόνισε ότι "επί ημερών της παρούσας κυβέρνησης δεν έχει φύγει ούτε ένας γιατρός, τουναντίον προσλήφθηκαν μέχρι τώρα σε 10 ΠΕΔΥ 40 επικουρικοί". Μαζικές αποχωρήσεις γιατρών από το ΠΕΔΥ είχαμε επί υπουργίας Γεωργιάδη, του σημερινού αντιπροέδρου της Ν.Δ., μας λέει ο κύριος Πλωμαρίτης. "Τουναντίον η σημερινή κυβέρνηση παλεύει να ανατάξει το διαλυμένο από τα Μνημόνια πέντε χρόνων δημόσιο σύστημα υγείας".

Με λίγα λόγια τα στελέχη της Ν.Δ. συμπεριφέρονται σαν να μην κυβέρνησαν ποτέ τη χώρα, σαν να μην έχουν καμία ευθύνη για το διαλυμένο κράτος που παρέδωσαν.

Σταμάτης Σακελλίων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL