Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
10.1°C14.3°C
3 BF 77%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.2°C13.3°C
2 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
3 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.5°C14.3°C
3 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.7°C11.9°C
4 BF 82%
Τηλεπαράθυρα / Άβε ΔΝΤ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τηλεπαράθυρα / Άβε ΔΝΤ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν...

Της Κατερίνας Μπρέγιαννη

 

Τρία τα γουρουνάκια, τρία τα αρνάκια, τρία τα πουλάκια που κάθονταν, τρία τα παιδιά τα βολιώτικα, τρεις αυτοί που λαλούν και τρία τα κακά της μοίρας μας, τρία τα Μνημόνια, τρόικα, όπως Αγ. Τριάδα και τρόικα εσωτερικού, όπως τριώδιο.

Αυτή η τελευταία ξεπέρασε τον εαυτό της, σε απόλυτη ευθυγράμμιση με το ΔΝΤ και πλήρη αντίθεση με τα συμφέροντα των ανθρώπων της χώρας, σε πλήρη εξάρτηση πυροβολούσε διακαναλιακά αμέσως, της απεργίας μεσούσης.

Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι ανταλλάσσουν τα non papers, σαν τα σκονάκια...

Καταστροφολογίας το ανάγνωσμα... Πρόσχωμεν.

«Μόνο ένας δρόμος υπάρχει, η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων» και για όποιον δεν γνωρίζει τι σημαίνει, εξηγεί ο θυμόσοφος αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδ. Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1:

https://www.youtube.com/embed/J5RQXK_d6Wg

«Μεταρρύθμιση είναι οτιδήποτε κάνει την οικονομία σου πιο (νεο)φιλελεύθερη για να μπορείς να προσελκύσεις ξένες επενδύσεις». Μια όμορφη τέτοια μεταρρύθμιση είναι η κατάργηση της απεργίας, την οποία φυσικά και συστήνει ανεπιφύλακτα.

«Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι η αύξηση των εισφορών και των φόρων δεν είναι έργο της τρόικας, είναι έργο του Τσίπρα» - και η Σταύρωση του Ιησού επίσης.

Πολλά πρέπει να καταλάβει ο κόσμος, ειδικά οι γυναίκες -που δεν έχουν ορθό κριτήριο- και πρέπει οι άντρες τους να τις πείσουν ότι ο Κούλης, πώς να το κάνουμε, είναι πιο σέξι από τον Αλέξη.

Το θέμα είναι πάντως να ξέρεις να διαλέγεις τους σωστούς συμμάχους, όπως ο κ. Βαρβιτσιώτης μονολογεί «φυσικός σύμμαχος της χώρας μας, το ΔΝΤ», αλλά κανείς δεν τον ακούει.

Αλλά κυρίως το θέμα είναι να μπορείς να έχεις άποψη -από τα μέσα-, όπως συχνά καμαρώνει η κ. Βούλτεψη, για την Αριστερά σου.

https://www.youtube.com/embed/mDY7-31C4uU

«Aυτή η Αριστερά τώρα (γιατί κάτι ξέρουμε) είναι καπιταλιστές με καλυμμένα πρόσωπα. Τους θέλουν όλους κάτω και ίσους και από πάνω η νομενκλατούρα» ήταν η απάντησή της στην ερώτηση αν πρέπει η όχι να δεχθεί τα μέτρα η κυβέρνηση, στο Mega.

Περιχαρής που θυμήθηκε έστω μια λέξη από τα νιάτα της, αλλά και «θλιμμένη», όπως ισχυρίστηκε, που επιβεβαιώθηκε σε όλα, ακόμα και στο χαρτί υγείας(!) που μόνο εκείνη κατανοεί την έλλειψή του, έκλεισε απαγγέλλοντας ένα εμπνευσμένο κάτι ανάμεσα, σε Τσιτσάνη και Ρουβά, «εδώ δεν τρέχει αίμα, τρέχει ψέμα στις φλέβες σας», διασκεδάζοντάς μας όλους τα μάλα, πάνελ, τηλεθεατές και δημοσιογράφους. Μια ευρύτητα γκάμας στα σουξέ τη διαθέτεις όταν από την Αριστερά περνάς στα δεξιά σαλόνια.

«Ήρθε η καταστροφή! Πλήρης! Αυτά που έλεγα έγιναν επί δέκα» είπε για άλλη μια φορά η Κασσάνδρα πριν πάμε σε διαφημίσεις.

Ο φίλος της ο κ. Στουρνάρας τα είπε αλλιώς, στην ΕΡΤ, και είδε συμφωνία. Κρυφοκομμουνιστής μάλλον, όπως ο Γιούνκερ ή ο προδότης ο Ντάισελμπλουμ. Σε κανέναν δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη στις μέρες μας, εκτός, εκτός... από έναν.

«Άβε ΔΝΤ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL