Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.2°C20.7°C
5 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.9°C16.6°C
4 BF 60%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.6°C18.3°C
4 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
3 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
Megaτρολ: Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Megaτρολ: Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται

Της Κατερίνας Μπρέγιαννη

H Δημοκρατία μας απειλεί τη "δημοκρατία" τους. Η ελευθερία μας τους στερεί τον λόγο και η δεινή θέση της οικονομίας μας, τους καλεί να βάλουν τέλος στην ασυδοσία 30 χρόνων και να αποθέσουν για πρώτη φορά και οι καναλάρχες τον οβολόν τους.

Ο διαγωνισμός για τις άδειες σε διαβούλευση και τα κανάλια απασφάλισαν, υψώνοντας τα λάβαρα του αγώνα εν ενόματι της Δημοκρατίας.

Στα πέτρινα αυτά χρόνια, μια αδίστακτα βίαιη πολιτική ηγεσία απαιτεί να πληρώσουν για τις άδειες και διενεργεί εξεταστική για τα δάνειά τους. Ένα πολιτικά "κατευθυνόμενο" συνδικαλιστικό όργανο τόλμησε έστω και συμβολικά να επιβάλει ποινές στην παντοκρατορία τους.

https://www.youtube.com/embed/4pOKx6EnuB8

Η αυτοκρατορία των megaτρολ... αντεπιτίθεται. Στην πρώτη γραμμή, η εκπομπή "Ανατροπή" και οι εθνικοί μας δημοσιογράφοι, που έκαναν επάγγελμα τη διαστρέβλωση και καριέρα την στοχοποίηση, τον κιτρινισμό και την προπαγάνδα. Αυτοί που έκρυβαν -κατά δική τους ομολογία- τη χρεοκοπία της χώρας και τα αεροπλάνα που έφταναν νύχτα με ρευστό από τις Βρυξέλλες στην Αθήνα.

Υπηρέτες των αφεντάδων του τόπου, υπερασπίζονται την ελευθερία να μιλούν μόνοι οι ίδιοι ως αδιαμφισβήτητοι επαΐοντες της εθνικής Ιστορίας, της πολιτικής σκηνής του τόπου, της αλήθειας, της Δημοκρατίας, της ηθικής, του Πολιτισμού και της ενημέρωσης.

Zητούν να τεθούν "όρια" στην ελεύθερη έκφραση των πολιτών στο διαδίκτυο με νομοθετική ρύθμιση, ενώ ταυτόχρονα καταγγέλλουν για "αυταρχική στροφή" σχολιάζοντας την απόφαση του Πειθαρχικού της ΕΣΗΕΑ αλλά και γενικότερη αυταρχικότητα (Μ. Καψής), σε οποιονδήποτε τολμήσει να θέσει όρια και κανόνες στην ανεξέλεγκτη λειτουργία τους.

Νταρθ Βέιντερ της εβδομάδας, ο Γ. Αλαφούζος. Με θάρρος κατήγγειλε τη χώρα του στο εξωτερικό για καθεστώς Τουρκίας, μαχόμενος υπέρ της ελεύθερης καταχρηστικής ατέλειας των καναλιών της χώρας.

"Βόρεια Κορέα", "ανελευθερία", "αντιδημοκρατικές μέθοδοι" παραληρούν καθημερινά στα τηλεπαράθυρα κανάλια και αντιπολίτευση.

Τι υπερασπίζονται ακριβώς;

Το ΔΝΤ, τη Ν.Δ., την επιχειρηματική ασυδοσία, τη μείωση μισθών και συντάξεων, την ατέλεια των φοροφυγάδων, τον πλουραλισμό της δικής τους μονοφωνίας και τη διαιώνιση της δικής τους "κατεργαριάς" εις βάρος των πολλών.

Ταυτόχρονα, μόνο οι ίδιοι έχουν δικαίωμα να μιλούν εξ ονόματός τους και όχι η εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας που καταρρέει οσονούπω... σύμφωνα με τα σενάρια, άλλης μιας αριστερής παρένθεσης.

Έτσι, ο κ. Πρετεντέρης μιλά για "κατάλυση του κράτους", οι κ. Μπογδάνος και Φιλιππίδης αναμασούν σενάρια Grexit: "Καμία διάθεση δεν έχουν να κλείσουν την αξιολόγηση ο κ. Τσίπρας και η παρέα του", και επιτίθενται στη "γενιά των καταλήψεων" που κυβερνά τη χώρα.

Αυτοί που πότισαν τη χώρα ρατσισμό, που έδωσαν βήμα στους φασίστες εν ονόματι του πλουραλισμού και επιβίωναν εις βάρος του Έλληνα πολίτη. Αυτοί που -ανένδοτοι εισαγγελείς- καταδίκαζαν όλους τους εργατικούς αγώνες φωνάζοντας για επιστρατεύση.

Σήμερα ταυτίζονται με τον πολίτη και όποιον διαμαρτύρεται -δεκτές ενίοτε κότες και χαλιά- ακόμα και για τους πρόσφυγες (ειδικά της Ειδομένης) ενδιαφέρονται, που παλιότερα μόνο ως απειλή κοιτούσαν.

Την ίδια ώρα καταγγέλλουν την "έλλειψη κράτους" και μοιάζουν να νοσταλγούν δόξες του παρελθόντος, ΜΑΤ να χτυπούν διαδηλωτές, δακρυγόνα, κλεφτοπόλεμους, την Αθήνα πάντα "ανοχύρωτη πόλη" και τα κανάλια να "ζητούν" επιπλέον καταστολή, αίμα και τηλεθέαση.

Και μιλούν για ψεύτες, υποκριτές και αυταρχικούς καταπιεστές.

Μη θυμίζετε στον κ. Βορίδη, τον πνευματικό του πατέρα. Ενοχλείται, αλλά για τα τσεκούρια δεν "απολογείται". "Είστε η επιτομή της βίας και του αυταρχισμού" ανταπαντά, για να καταλήξει στον "πανηγυρικό" του στο μεθοδευμένο επί έναν χρόνο συμπέρασμα: "Το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς τελείωσε"!

https://www.youtube.com/embed/UC0mZkHx-e4

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL