Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.0°C24.8°C
3 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C24.2°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.3°C19.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C24.0°C
3 BF 33%
Ερωτήματα για το σχέδιο της ΛΑΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ερωτήματα για το σχέδιο της ΛΑΕ

Από τη διαρκή μάχη της καθημερινότητας που δίνω ως ελεύθερος επαγγελματίας μιας μικρομεσαίας επιχείρησης βρήκα λίγο χρόνο να απευθύνω δυο λόγια στον σ. Λαφαζάνη και στη ΛΑΕ.

Προφανώς και έγιναν σοβαρά λάθη από την πρώτη κυβέρνηση της Αριστεράς, αλλά εσείς δεν έχετε καμιά ευθύνη για τα λάθη που έγιναν, σ. Λαφαζάνη, και όντας υπουργός;

Τα όχι, τα μεν, τα δεν, τα ίσως και οι δημιουργικές ασάφειες δεν συγκροτούν πολιτικό σχέδιο και πρόταση, σ. Λαφαζάνη. Oύτε η οικειοποίηση και η κατά το δοκούν ερμηνεία τού αποτελέσματος του δημοψηφίσματος. Να πείτε αλήθειες, αν μπορείτε.

Να προτείνετε σχέδιο βήμα - βήμα και με μετρημένο το κόστος για την κοινωνία. Τι σημαίνει έξοδος από το ευρώ και την Ε.Ε.; Τι σημαίνει εθνικό νόμισμα και πώς πάμε μέχρι εκεί; Ήταν πολιτικά διαχειρίσιμο το Grexit και η άτακτη χρεοκοπία; Είχε ο ΣΥΡΙΖΑ λαϊκή εντολή για κάτι τέτοιο; Τι σημαίνει μονομερής διαγραφή χρέους σε ένα μέλος της Ε.Ε. και ποια τα αποτελέσματα; Όχι άλλες εκθέσεις ιδεών, και προτάσεις του στιλ "να ψάξουμε για άλλους δρόμους"! Φτιάξτε τον δρόμο κι εδώ θα είμαστε πάλι να τα συζητήσουμε. Μέχρι τότε γεια και χαρά και καλή τύχη!

* Ο Γιάννης Δελώτης είναι μέλος της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Τήνου, προερχόμενος από το ΚΚΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL