Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο Γ. Παπαδάκης και ο ''μεγαλύτερος κωλοτούμπας της πολιτικής'' (Video)

"Ο υβριστής του σημερινού προέδρου της Δημοκρατίας, ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας της πολιτικής είναι το τελευταίο άτομο που θα με κρίνει ως δημοσιογράφο» απάντησε έντονα εκνευρισμένος, ο κ. Παπαδάκης. Άδωνις: «Γιατί με καλείς, τότε;» Παπαδάκης: «Θέλω και κωλοτούμπες στην εκπομπή μου».

Το σημερινό «ποίημα» της Ν.Δ. ήταν η στοχοποίηση του υπ.  Δικαιοσύνης Γ. Παρασκευόπουλου, οπότε εκτρέποντας από την αρχή την συζήτηση ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην άρση της απαγόρευσης εκτέλεσης κατάσχεσης της γερμανικής περιουσίας κατ' εφαρμογήν της αποφάσεως του Αρείου Πάγου για το Δίστομο.

Έλα όμως που του χάλασε τα σχέδια ο δημοσιογράφος της εκπομπής, που ήθελε να έχει τον πρώτο λόγο (αν είναι δυνατόν!) και να καθορίζει ο ίδιος τα θέματα! «Τα θέματα τα βάζω εγώ, αν κάποιος διαφωνεί, να αποχωρήσει…» είπε ο κ. Παπαδάκης φανερά εκνευρισμένος για την αλλαγή θεματολογίας και από το ταξίδι Τσίπρα, ο Άδωνις το πήγε στον κ. Παρασκευόπουλο.

Στην προσπάθεια του να επαναφέρει το θέμα στη συζήτηση έλαβε την απάντηση από τον εκπρόσωπο της Ν.Δ. «Να γλείφεις τον Τσίπρα, θέλεις;»…

«Ο υβριστής του σημερινού προέδρου της Δημοκρατίας, ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας της πολιτικής είναι το τελευταίο άτομο που θα με κρίνει ως δημοσιογράφο» απάντησε έντονα εκνευρισμένος, ο κ. Παπαδάκης. Άδωνις: «Γιατί με καλείς, τότε;» Παπαδάκης: «Θέλω και κωλοτούμπες στην εκπομπή μου».

Το αστείο είναι ότι κατά τα άλλα ο γραφικός… εκνευρίζεται όταν ακούει για «γερμανοτσολιάδες» ενώ θεωρεί πολύ πατριωτικό να προασπίζει την περιουσία του γερμανικού Δημοσίου στην Ελλάδα και κατά της εκτέλεσης της απόφασης για το Δίστομο.

Υ.Σ. Μην κλέβετε τα θέματα από τον Άδωνι, εκεί στο Ποτάμι!

Κατ. Μπρ.

Δείτε όλα τα σχόλια