Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στις 23:10 σίγησε η ΕΡΤ

Λαοθάλασσα κατεβαίνει στους δρόμους αντιδρώντας στο λουκέτο. “Μου θυμίζει ημέρες Πολυτεχνείου”, ήταν η τελευταία φράση που ακούστηκε από τα χείλη του Γιάννη Ζουγανέλη, που βρισκόταν στο στούντιο του σταθμού.

Η ΕΡΤ σίγησε στις 23:10 στην Αθήνα, ενώ το σήμα της είχε πέσει νωρίτερα σε ολόκληρη την Ελλάδα. "Μου θυμίζει ημέρες Πολυτεχνείου", ήταν η τελευταία φράση που ακούστηκε από τα χείλη του Γιάννη Ζουγανέλη, που βρισκόταν στο στούντιο του σταθμού.

Νωρίτερα, ο συνταγματολόγος Γιάννης Δρόσος είχε δηλώσει ότι "ζούμε το παράδοξο να κλείνει ο μοναδικός νόμιμος σταθμός της χώρας" και σχολιάζοντας τις επιχειρήσεις των ΜΑΤ σε ολόκληρη τη χώρα, που απέκλειαν τους σταθμούς της ΕΡΤ, δήλωσε ότι σε λίγο θα λέμε "Εδώ ΕΡΤ! Εδώ ΕΡΤ!".

Η AvgiOnline συνεχίζει να καλύπτει την κινητοποίηση των εργαζομένων της ΕΡΤ και της λαοθάλασσας που συνεχίζει να κατεβαίνει στο Ραδιομέγαρο, ενάντια στον βίαιο θάνατο της δημόσιας τηλεόρασης.

Σε πορεία από το Νομισματοκοπείο στην ΕΡΤ καλεί στις 00:15 ο ραδιοσταθμός "Στο Κόκκινο 105,5" και σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις και παρουσία στο Ραδιομέγαρο καλούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και πλήθος φορέων και σωματείων που βρίσκονται ήδη στον προαύλιο χώρο του οργανισμού.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Δεν θα ξεχάσουμε

Δεν περίμενε κανείς πολλά από τις απολογίες των νεοναζί στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ξέρετε, τα γνωστά. Η οργάνωση είναι θύμα παρεξηγήσεων και συκοφαντίας...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο