Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
14.8°C17.3°C
3 BF 84%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.9°C14.4°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
11.0°C14.3°C
2 BF 88%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.8°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.9°C
3 BF 100%
ΔΟΥ Θήβας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΔΟΥ Θήβας

- ΔΟΥ Θήβας: Τη στελέχωση της ΔΟΥ Θήβας με το απαραίτητο προσωπικό προτείνει ο Γιάννης Σταθάς, αναφέροντας ότι από τα 22 άτομα που τη στελέχωναν τον Αύγουστο του 2013 σήμερα έχει μόνο 16 (υπουργείο Οικονομικών).

- Αεροδρόμιο Ιωαννίνων: Δόθηκε παράταση ώς το 2016 στην προθεσμία περαίωσης των έργων εκσυγχρονισμού του αεροδρομίου Ιωαννίνων, που ξεκίνησαν το 2006, επισημαίνουν οι Χρήστος Μαντάς, Όλγα Γεροβασίλη και Κώστας Μπάρκας, ζητώντας την εγκατάσταση σύγχρονων συστημάτων αυτόματης ή δορυφορικής προσέγγισης των αεροσκαφών και να λυθεί το πρόβλημα με την αναστολή παροχής αεροπορικού καυσίμου από τον έως τώρα πάροχο καυσίμων (υπουργείο Μεταφορών).

- Διοικητής νοσοκομείου Ρεθύμνου: Με αφορμή την αναιτιολόγητη μετακίνηση νοσηλεύτριας από το πνευμονολογικό ιατρείο του νοσοκομείου Ρεθύμνου στα ΤΕΠ, ο Ανδρέας Ξανθός επισημαίνει τον επαναλαμβανόμενο αυταρχισμό και την αυθαιρεσία του διοικητή του νοσοκομείο κ. Ξυπολητά (υπουργείο Υγείας).

- Παλαιό νοσοκομείο Αγρινίου: Την αξιοποίηση του παλαιού κτηρίου του νοσοκομείου Αγρινίου ζητούν οι Γιώργος Βαρεμένος και Μαρία Τριανταφύλλου προτείνοντας την μεταφορά στη νοσηλευτική μονάδα Μεσολογγίου του αξονικού τομογράφου που παραμένει αναξιοποίητος στο παλαιό κτήριο του νοσοκομείου Αγρινίου (υπουργείο Υγείας).

- Μεταφορά μαθητών: Την τροποποίηση της υπουργικής απόφασης για τη μεταφορά των μαθητών έτσι ώστε όλοι οι μαθητές που δεν εξυπηρετούνται από σχολείο σε βαδίσιμη απόσταση να μεταφέρονται δωρεάν προτείνει ο Δημήτρης Κοδέλας ζητώντας ακόμη τη μεταβολή των κατώτατων ορίων, αλλά και του ανώτατου (20 χλμ.), για τα μουσικά σχολεία και τα ΕΠΑΛ (υπουργεία Εσωτερικών, Παιδείας).

- "Κανόνι" σε αμπελοκαλλιεργητές Τυρνάβου: Με αφορμή το "κανόνι" εις βάρος 20 σταφυλοπαραγωγών του Τυρνάβου από δύο εμπόρους, που επέφερε ζημία 200.000 ευρώ στους παραγωγούς, η Ηρώ Διώτη ζητάει τον εντοπισμό των παρανόμων, την αποζημίωση των παραγωγών και τη λειτουργία του Ενιαίου Μητρώου Εμπόρων Γεωργικών Προϊόντων, Εφοδίων και Εισροών (υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης).

- Αθλητικές εγκαταστάσεις: Τη χρηματοδότηση των ΟΤΑ για να εξασφαλιστεί η επισκευή και συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων που διαχειρίζονται προτείνουν οι Γιώργος Πάντζας, Παναγιώτα Δριτσέλη, Έφη Γεωργοπούλου, Χαρά Καφαντάρη, Γιώργος Βαρεμένος, Τζένη Βαμβακά, Φωτεινή Κούβελα, Ιωάννα Γαϊτάνη, Δημήτρης Γάκης, Γιάννης Σταθάς, Γιάννης Αμανατίδης, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Θανάσης Πετράκος, Κώστας Μπάρκας, Θοδωρής Δρίτσας, Θεανώ Φωτίου, Στέφανος Σαμοΐλης, Μαρία Διακάκη, Μαρία Τριανταφύλλου, Μαρία Κανελλοπούλου, Δημήτρης Στρατούλης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Νάντια Βαλαβάνη, Χρήστος Μαντάς, Κατερίνα Ιγγλέζη, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, Βασίλης Κυριακάκης, Ηρώ Διώτη, Νίκος Μιχαλάκης, Κωστής Δερμιτζάκης, Μαρία Μπόλαρη, Τάσος Κουράκης, Ευγενία Ουζουνίδου, Ευαγγελία Αμμανατίδου, Χρήστος Καραγιαννίδης, Αλέξης Μητρόπουλος, Αγνή Καλογερή, Μιχάλης Κριτσωτάκης, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Βασίλης Χατζηλάμπρου, Σταύρος Κοντονής, Όλγα Γεροβασίλη, Γιάννης Ζερδελής, Ανδρέας Ξανθός, Δημήτρης Γελαλής, Μάνια Παπαδημητρίου και Άννα Χατζησοφιά επισημαίνοντας ότι χρειάζεται και σχέδιο για τις εγκαταλελειμμένες ολυμπιακές εγκαταστάσεις (υπουργεία Εσωτερικών, Οικονομικών, Πολιτισμού).

- Δ.Σ. Εθνικής Ασφαλιστικής: Τη συμμετοχή των εργαζομένων στο Δ.Σ. της Εθνικής Ασφαλιστικής και στα όργανα λήψης αποφάσεων, όπως ισχύει για την Εθνική Τράπεζα, που είναι ο βασικός της μέτοχος, ζητούν οι Παναγιώτης Λαφαζάνης, Δημήτρης Στρατούλης, Γιώργος Σταθάκης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Χαρά Καφαντάρη, Φωτεινή Κούβελα και Δημήτρης Τσουκαλάς υπενθυμίζοντας ότι το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας δικαίωσε τη σχετική προσφυγή των εργαζομένων (υπουργεία Οικονομικών, Εργασίας).

- Τιμή σταφίδας: Τη στήριξη της τιμής της σταφίδας και την αποζημίωση των παραγωγών για τις ζημιές που υπέστησαν από τον περονόσπορο και το ωίδιο προτείνουν οι Θανάσης Πετράκος και Βαγγέλης Αποστόλου ζητώντας να εξαιρεθεί η μαύρη κορινθιακή σταφίδα από τη μείωση των στρεμματικών ενισχύσεων που θα προκύψουν από τη νέα ΚΑΠ (υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης).

- Ιταλική γλώσσα: Την επαναφορά των ιταλικών ως επιλεγόμενης δεύτερης ξένης γλώσσας στα γυμνάσια και στα λύκεια προτείνουν οι Νάντια Βαλαβάνη, Τάσος Κουράκης, Έφη Γεωργοπούλου, Γιώργος Πάντζας, Μιχάλης Κριτσωτάκης, Γιάννης Αμανατίδης, Χρήστος Μαντάς και Μαρία Κανελλοπούλου αναφέροντας ότι με κυβερνητικές αποφάσεις η διδασκαλία της περιορίστηκε μόνο στα σχολεία των περιοχών όπου υπηρετούν οι 31 μόνιμες εκπαιδευτικοί του κλάδου (υπουργείο Παιδείας).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL