Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δημ. Βίτσας: Θα αποφασίσουν τα συλλογικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ για Καρυπίδη (VIDEO)

«Θα συνεχιστούν σήμερα οι συζητήσεις για να ληφθούν αποφάσεις από τα συλλογικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. Θα αποφασίσει για το θέμα η Πολιτική Γραμματεία, θα ληφθεί υπόψη η γνώμη του περιφερειακού συμβουλίου, ενώ τελικές αποφάσεις για αυτά τα θέματα παίρνει η Κεντρική Επιτροπή»

«Θα συνεχιστούν σήμερα οι συζητήσεις για να ληφθούν αποφάσεις από τα συλλογικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. Θα αποφασίσει για το θέμα η Πολιτική Γραμματεία, θα ληφθεί υπόψη η γνώμη του περιφερειακού συμβουλίου, ενώ τελικές αποφάσεις για αυτά τα θέματα παίρνει η Κεντρική Επιτροπή» ξεκαθάρισε ο Δημ. Βίτσας το πρωί στο Mega, για το θέμα που έχει προκύψει με τον κο Καρυπίδη.

«Συζήτησα με τον κο Καρυπίδη και ήμουν ενήμερος για τις προθέσεις του.» Ο Δημ. Βίτσας υποστήριξε ότι δεν εμφορείται από ναζιστικές και αντισημιτικές ιδέες, αλλά το ζήτημα που έχει προκύψει είναι πολιτικό και πρέπει να εξεταστεί απ' όλες τις πλευρές. «Θα μπορούσε να κάνει πράγματα στο βαθμό που θίγετε, να προσφύγει στη δικαιοσύνη.» συμπλήρωσε ο γραμματέας της Κ.Π.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Ας σημειωθεί ότι χθες εξέδωσε ανακοίνωση ο ίδιος, που υποστηρίζει ότι θα είναι υποψήφιος, είτε τον υποστηρίξει, είτε όχι ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι τα τοπικά συλλογικά όργανα ψήφισαν υπέρ της υποψηφιότητάς του.

Kατ.Μπρ.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η κατάντια της Προανακριτικής

Η πλειοψηφία της Προανακριτικής, εγκαταλείποντας κάθε πρόσχημα, θα επιχειρήσει σήμερα να αποκαλύψει την ταυτότητα των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος της υπόθεσης Novartis. Οι μάρτυρες αυτοί έχουν καταθέσει για χρηματισμό πολιτικών προσώπων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις