Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
Γ. Σακελλαρίδης: Εκφράζουμε τον κόσμο που θέλει να πάρει την πόλη στα χέρια του (VIDEO)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ. Σακελλαρίδης: Εκφράζουμε τον κόσμο που θέλει να πάρει την πόλη στα χέρια του (VIDEO)

//www.youtube.com/embed/jlAizo6kPPk?rel=0

«Να εκφράσουμε τον κόσμο που θέλει να ενεργοποιηθεί και νοιώθει την ανάγκη να πάρει την πόλη στα χέρια του. Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες της Αθήνας» δήλωσε ο Γ. Σακελλαρίδης, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. Συμπλήρωσε μάλιστα, ότι η υποψηφιότητά του θέλει να εκφράσει τον κόσμο που ταλαιπωρείται σήμερα από τα πραγματικά προβλήματα, όπως την υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής, την υποβάθμιση των δημόσιων χώρων, την εξαθλίωση που υπάρχει σε όλη την Αθήνα.  

Επεσήμανε επιπλέον ότι έχει σαφή γνώση των προβλημάτων καθώς και εμπειρία διαχείρισής τους μέσα από τη δραστηριοποίηση του στην Ανοιχτή Πόλη. Διευκρίνισε ότι παράλληλα με τις οικονομικές σπουδές του απέκτησε μεγάλη εργασιακή εμπειρία, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα κάθε νέου που βγαίνει στην αγορά εργασίας.

Λύσεις στα προβλήματα των γειτονιών της Αθήνας

//www.youtube.com/embed/nm4iaEwGBIQ?rel=0

Ο Γ. Σακελλαρίδης προέταξε τα ζητήματα που η δική του υποψηφιότητα θα θέσει σε πρώτη προτεραιότητα με βάση τις ανάγκες των κατοίκων της πόλης.

  1. Η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στο επίπεδο της ανακούφισης της δύσκολης καθημερινότητας των πολιτών (π.χ. τα δημοτικά ιατρεία υπολειτουργούν αυτή τη στιγμή)
  2. Το πρόβλημα της εγκληματικότητας, θα αντιμετωπιστεί πρώτα και κύρια με μια αναδιάταξη της αστυνομίας, απεμπλοκής από το κέντρο, προς όφελος των γειτονιών της Αθήνας.
  3. Η αποδέσμευση από τις πολιτικές λιτότητας του Μνημονίου,που ευθύνονται για την ταλαιπωρία των πολιτών.

Απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με την υποψηφιότητα Καρυπίδη ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει συναντίληψη μαζί του, ωστόσο πιστεύει ότι η τοπική κοινωνία σε συνεργασία με τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ θα πάρουν τις τελικές αποφάσεις.

Ευρύτερες κοινωνικές συμμαχίες - Μαζί με τα κινήματα πόλης

Συμπλήρωσε ότι ως υποψήφιος δήμαρχος θα επιδιώξει να συναντήσει το κο Καμίνη, καθώς και όλες τις διευθύνσεις του δήμου. Επιπλέον ότι θα προσπαθήσει στο ψηφοδέλτιο του να συνενώσει τα κινήματα και τις κοινωνικές συνεργασίες που ήδη δραστηριοποιούνται στην πόλη. Διευκρίνισε τέλος, ότι δεν έχει έρθει για να στήσει πολιτική καριέρα και ότι θα μείνει στο δήμο της Αθήνας για να ασχοληθεί με τα προβλήματα της πόλης.

Kατερίνα Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL