Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
16.2°C19.8°C
2 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
13.2°C18.2°C
1 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
12.0°C14.9°C
2 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
15.4°C17.8°C
2 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.9°C14.5°C
0 BF 62%
Τά 'ριξαν στη Μέρκελ!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τά 'ριξαν στη Μέρκελ!

Για όσους αναρωτιούνται "πού είναι η ΓΣΕΕ", υπάρχουν νέα: Η κορυφαία συνδικαλιστική οργάνωση μπορεί να μην έχει να επιδείξει κάποια σημαντική δραστηριότητα στο εσωτερικό, αλλά έχει σημαντική κινητικότητα με διεθνείς συναντήσεις ανωτάτου επιπέδου. Όπως μας πληροφορεί με χθεσινό δελτίο τύπου η Γραμματεία Νέων (!) της Συνομοσπονδίας, συνάντησε πρόσφατα τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, στο πλαίσιο μιας πρωτοβουλίας των "συνδικαλιστικών νεολαιών 10 ευρωπαϊκών χωρών".

Στη συνάντηση τέθηκε το εφιαλτικό πρόβλημα της ανεργίας των νέων και οι νεολαίοι της ΓΣΕΕ τόνισαν στη Γερμανίδα καγκελάριο τις καταστροφικές συνέπειες, για την κοινωνία και την οικονομία, των πολιτικών λιτότητας που εφαρμόζονται στη χώρα μας και μάλιστα ο γραμματέας της νεολαίας της ΓΣΕΕ Γ. Πούπκος απευθυνόμενος στη κα Μέρκελ τόνισε μεταξύ άλλων ότι "πρέπει να καταλάβετε ότι στην Ελλάδα ως αποτέλεσμα των μνημονιακών πολιτικών έχουμε πλέον μια χαμένη γενιά".

Να υποθέσουμε ότι τα ίδια θα πουν με την πρώτη ευκαιρία στους Σαμαρά, Βενιζέλο και Βρούτση ή τους καλύπτουν οι "ευκαιρίες απασχόλησης" που ανακοινώθηκαν πρόσφατα;

Α.ΠΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL