Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.9°C21.3°C
4 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.0°C17.7°C
4 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
17.1°C18.8°C
4 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C21.4°C
1 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C19.6°C
0 BF 48%
Η πίτα της "Αυγής"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η πίτα της "Αυγής"

Αύριο στη 1 το μεσημέρι σας καλούμε στη μικρή γιορτή που θα κάνουμε για την κοπή της πίτας της "Αυγής". Η γιορτή θα γίνει στον φιλόξενο χώρο της Ανοιχτής Πόλης (Μέγαρο "Ερμής", Πανεπιστημίου και Εμμ. Μπενάκη), εκεί που και πέρυσι είχαμε ξαναβρεθεί.

Η "Αυγή", αυτή την περίοδο, μέχρι το τέλος του μήνα, ολοκληρώνει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ώστε να είναι έτοιμη στη νέα φάση που ανοίγει με τη δημοκρατική ανατροπή και την κυβέρνηση της Αριστεράς. Σε μια περίοδο που χειμάζεται ο χώρος του Τύπου και των ΜΜΕ, η εφημερίδα μας επιμένει κάθε πρωί να ενημερώνει, να οργανώνει τον πολιτικό διάλογο και τη μάχη του ΣΥΡΙΖΑ, ανοιχτή και ταυτόχρονα "στρατευμένη" στην υπόθεση της δημοκρατικής αναγέννησης της χώρας και της Αριστεράς.

Προσβλέπουμε στην υποστήριξη των αναγνωστών και των αναγνωστριών, προκειμένου η εφημερίδα να ανανεωθεί και να αποκτήσει πρόσθετες δυνατότητες, ώστε να γίνει ακόμα πληρέστερη. Να γίνει η πρώτη εφημερίδα. Κατανοούμε τις οικονομικές δυσκολίες, που συχνά αποθαρρύνουν τους αναγνώστες να αγοράζουν καθημερινά εφημερίδες, αλλά η μάχη για την "Αυγή", η μάχη για να έχει φωνή η Ριζοσπαστική Αριστερά, η μάχη για την προώθηση των λαϊκών-δημοκρατικών στόχων προϋποθέτει την αύξηση της κυκλοφορίας. Οι αναγνώστες της Κυριακής να γίνουν καθημερινοί αναγνώστες της "Αυγής".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL