Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
12.0°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.5°C16.0°C
0 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
7.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.8°C15.8°C
2 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C12.9°C
0 BF 100%
Γ. Μηλιός: «Το προσωπείο του Ρομπέν των δασών κάνει την καταστολή χειρότερη» (VIDEO)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ. Μηλιός: «Το προσωπείο του Ρομπέν των δασών κάνει την καταστολή χειρότερη» (VIDEO)

//www.youtube.com/embed/0QLyZbnBrdg?rel=0

«Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω απ' όλα, το προσωπείο του Ρομπέν του δασών, ή του τιμωρού, το μόνο που επιτυγχάνει είναι να κάνει την καταστολή χειρότερη και  να συμβάλλει στην τρομοκράτηση του κόσμου», δήλωσε το πρωί κατηγορηματικά ο Γ. Μηλιός στον ΑΝΤ1. Τόνισε χαρακτηριστικά ότι: «Εσείς μία παραβίαση άδειας τη χρησιμοποιείται ως άλλοθι για να αποπροσανατολίσετε τον κόσμο, από αυτό που πραγματικά, τον τρομοκρατεί και είναι οι πολιτικές σας.»

Συνεχίζοντας υπερασπίστηκε τα ανθρώπινα δικαιώματα που έχουν κατακτηθεί στην Ευρώπη λέγοντας ότι: «Αν κάποιος είναι ασθενής θα πρέπει να νοσηλεύεται, όποιο έγκλημα και να έχει κάνει, το ότι έχουμε καταργήσει τη θανατική ποινή στην Ευρώπη είναι μία πρόοδος του πολιτισμού.» Ενώ δήλωσε ότι: «Η δίκη πρέπει να έχει δικηγόρο και μάρτυρες υπεράσπισης. Αν κάποιος πήγε ως μάρτυρας υπεράσπισης επειδή έκρινε, για παράδειγμα, ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για την καταδίκη κάποιου, είναι εντελώς άλλο πράγμα, από την θέση που παίρνει για την τρομοκρατία.»

Συμπλήρωσε ότι : «Είναι αδιάφορο για τη δικαιοσύνη ότι λένε ότι έχουν πολιτικές απόψεις.» αποσαφηνίζοντας ότι οι κρατούμενοι αυτοί καταδικάστηκαν για τα εγκλήματα που διέπραξαν και όχι για τις πολιτικές τους πεποιθήσεις, όπως δυστυχώς συνέβαινε πριν το '74 που οι άνθρωποι φυλακίζονταν για τις απόψεις τους.

Τέλος, στιγμάτισε την άποψη περί αυτοδικίας, που δυστυχώς είναι διάχυτη σε όλα τα κόμματα, σε αντίθεση με την ξεκάθαρη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, ότι μόνο με τους μαζικούς δημοκρατικούς αγώνες θα επέλθει η ανατροπή όλων αυτών των πολιτικών.

Kατ.Mπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL