Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.8°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.7°C17.0°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C17.1°C
3 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.8°C17.5°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.9°C16.9°C
0 BF 62%
Γ. Μηλιός: «Να μας πει η κυβέρνηση, που θα βρει τα λεφτά» (VIDEO)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ. Μηλιός: «Να μας πει η κυβέρνηση, που θα βρει τα λεφτά» (VIDEO)

//www.youtube.com/embed/dnYDOAcZ7G8

Στο επαναλαμβανόμενο ερώτημα που τίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ: «Που θα βρείτε τα λεφτά» ο Γ. Μηλιός απάντησε αποστομωτικά, «γιατί βρίσκουν αυτοί τα λεφτά;, το δημοσιονομικό κενό συνεχώς αυξάνεται, οι περικοπές γίνονται περισσότερες» στην πρωινή εκπομπή του ANT1.

Συμπλήρωσε αμέσως μετά ότι το θέμα «αν υπάρχουν λεφτά δεν είναι κάτι στατικό, δεν μιλάμε για ένα σεντούκι με χρήματα», αλλά είναι θέμα οικονομικής πολιτικής, για παράδειγμα, «με ποιο τρόπο θα αντιμετωπιστούν τα κόκκινα δάνεια που καλπάζουν και γίνονται περισσότερα.» και εξέθεσε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίες μεταξύ άλλων: σύσταση ειδικού οργανισμού δημοσίου συμφέροντος πρώτης κατοικίας, Νέα Σεισάχθεια, κούρεμα των δανείων των ιδιωτών μετά από κατά περίπτωση εξέταση, δημόσιος έλεγχος τραπεζών.

Ειδικότερα, για το θέμα των τραπεζών συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Το πρόβλημα που υπάρχει στις τράπεζες αυτή τη στιγμή είναι ωρολογιακή βόμβα. Οι τράπεζες πρέπει να μπουν στην υπηρεσία του δημοσίου συμφέροντος, υπό δημόσιο έλεγχο, για να μπορέσουν να δανειστούν για να ξαναδανείσουν.

Kατ.Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL