Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Καμπάνια για την προεδρία της Κομισιόν

Τρία είναι τα θέματα στα οποία είναι βέβαιο ότι θα ρίξει βάρος με την καμπάνια του για την προεδρία της Κομισιόν ο Αλέξης Τσίπρας...

Τρία είναι τα θέματα στα οποία είναι βέβαιο ότι θα ρίξει βάρος με την καμπάνια του για την προεδρία της Κομισιόν ο Αλέξης Τσίπρας:

- Οικονομική κρίση και άμεσος τερματισμός της λιτότητας.

- Προστασία του περιβάλλοντος.

- Επαναδιαπραγμάτευση της μεταναστευτικής πολιτικής, θέμα που, όπως ανέδειξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη συνάντησή του με τον Οικουμενικό Πατριάρχη την περασμένη Πέμπτη, είναι εξίσου σοβαρό με αυτό του συσσωρευμένου χρέους.

Να, όμως, που στη συνάντηση αυτή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε την υπέρβαση, επικαλούμενος την ουμανιστική βάση που συναντά κανείς και στα τρία παραπάνω προβλήματα. Και ζήτησε τη συμπαράταξη με τις Εκκλησίες, πόσο μάλλον που "η αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο αλλά και η αλλαγή της μεταναστευτικής πολιτικής είναι δύο σημεία στα οποία συμπλέουν οι θέσεις της Ευρωπαϊκής Αριστεράς με τις αξίες της Ορθόδοξης Εκκλησίας".

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις