Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C20.2°C
2 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.2°C18.8°C
2 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.0°C18.8°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.1°C18.2°C
3 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.9°C17.3°C
3 BF 48%
Πλεύρης: «Δεν θα χαρίσουμε τις γειτονιές της Αθήνας στη Χ.Α.» - Ούτε τις "ψήφους" τους! (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πλεύρης: «Δεν θα χαρίσουμε τις γειτονιές της Αθήνας στη Χ.Α.» - Ούτε τις "ψήφους" τους! (Video)

Αγανάκτησε ο βουλευτής της Ν.Δ. Θ. Πλεύρης με την αντισυγκέντρωση και όπως ήταν φυσικό από τις πολιτικές καταβολές του «αγκάλιασε» το φασιστικό μάζεμα παρουσία του Κασιδιάρη. Είχε όλη την ευκαιρία να μας παρουσιάσει την δημαγωγική άποψη με αποκορύφωμα όταν αναρωτήθηκε υποκριτικά: «θα χαρίσουμε τις γειτονιές της Αθήνας στην Χρυσή Αυγή;».

Δυστυχώς παρόλο που η δημαγωγία και η υποκρισία προκαλούν το γέλιο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το δεύτερο κυβερνητικό στέλεχος που αγκαλιάζει φανερά τις φασιστικές εκδηλώσεις για να μην χαθούν και οι ψήφοι που τον στηρίζουν.

Συγκεκριμένα είπε:

«Τι λέει το νομοσχέδιο για τις πορείες; Ότι δεν πρέπει να γίνονται αντισυγκεντρώσεις. Κάποια στιγμή μπορεί να μαζευτούν άνθρωποι και να πουν διαμαρτυρόμαστε για την παρουσία μεταναστών και  κάποια στιγμή να παρουσιαστούν άνθρωποι και να πουν θέλουμε μετανάστες. Όμως οι κάτοικοι της πλατείας Βικτωρίας κάνουν μία συγκέντρωση και γίνεται αντισυγκέντρωση και τους παραβιάζεται το δικαίωμα να διαμαρτυρηθούν και εκ των πραγμάτων θα γίνουν επεισόδια. Λέει ο κ. Γιαννούλης, αν ήταν ο Κασιδιάρης, Θα χαρίσουμε τις γειτονιές της Αθήνας (αυτό που έγινε στο παρελθόν) στην Χρυσή Αυγή, ή τους μετέπειτα; Όπου υπάρχει πρόβλημα θα πάμε».

Χ. Γιαννούλης: Ρακοσυλλέκτες πολιτικού οφέλους Μπγοδάνος - Κασιδιάρης

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης μίλησε για το μεγάλο πρόβλημα στέγης που δημιούργησε η πολιτική του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και ο κ. Μηταράκης κλείνοντας δομές και πετώντας στο δρόμο τους πρόσφυγες με αποτέλεσμα να τους καταστήσουν άστεγους ενώ ο Κ. Μπακογιάννης αφαίρεσε ακόμα και τα παγκάκια από την πλατεία για να μην μπορούν ούτε να κάτσουν. Ο κ. Γιαννούλης επιτέθηκε στους «ρακοσυλλέκτες της πολιτικής σκοπιμότητας οι κύριοι Μπογδάνος και Κασιδιάρης» που έσπευσαν να παραστούν στην εθνικιστική συγκέντρωση κατά των προσφύγων.

Ο κ. Πλεύρης αμέσως παρείχε κάλυψη στον Κ. Μπογδάνο λέγοντας:

«Δεν θα πάει ο κ. Μπογδάνος; Βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου είναι δεν θα πάει; Αν θέλει να πάει θα πάει».

Κατ. Μπρ.

Διαβάστε επίσης:

Χέρι - χέρι Μπογδάνος και Κασιδιάρης στην αντιπροσφυγική συγκέντρωση στην πλατεία Βικτωρίας

Πολιτική κάλυψη από Πέτσα σε Μπογδάνο για την συμμετοχή του σε ρατσιστική συγκέντρωση μαζί με Κασιδιάρη

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL