Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Οι Κερκυραίοι γύρισαν την πλάτη στον Μητσοτάκη (Video)

Μετά τη θερμή “υποδοχή” που του επιφύλαξαν με συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις, οι Κερκυραίοι γύρισαν την πλάτη στον Κ. Μητσοτάκη, τον αγνόησαν στο κέντρο της πόλης

Επίσκεψη στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Μετά τη “θερμή” υποδοχή από τους εργαζόμενους με διαδήλωση, οι Κερκυραίοι κυριολεκτικά του γύρισαν την πλάτη!

Στα βίντεο από την κουστωδία Μητσοτάκη από κομματικούς και υπουργούς στο κέντρο της πόλης φαίνεται καθαρά ότι άφησε τους κατοίκους αδιάφορους. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι κανένας δεν έτρεξε να τον χαιρετήσει με αποτέλεσμα ο Κ. Μητσοτάκης να «ζητανεύει» δεξιά και αριστερά για να τον φωτογραφήσουν με χειραψία.

 

Σε άλλο σημείο της πόλης, "υποδέχθηκαν" τον Κ. Μητσοτάκη με τραγούδι καταγγέλοντας το πάθος του Κ. Μητσοτάκη και του Αδωνι Γεωργιάδη για τα λεφτά:

 

Διαβάστε επίσης:

Κέρκυρα: «Θερμή υποδοχή» στον Κ. Μητσοτάκη από τα εργατικά Σωματεία (Video)

Μαζική «υποδοχή» του Κ. Μητσοτάκη στην Κέρκυρα με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά του kassiopi project (Video)

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ανασχηματισμός και τα φαγωμένα πόμολα

Η περίοδος του λοκ ντάουν, την οποία πιστώνεται ο Κ. Μητσοτάκης ως μεγάλη διαχειριστική του επιτυχία, έχει συνδεθεί με μια σειρά από σκάνδαλα. Τα πιο σοβαρά από αυτά ήταν η λίστα Πέτσα, η υπόθεση με την κατάρτιση των επιστημόνων και η πανδημία των απευθείας αναθέσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις