Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο Ευθ. Λαμπαδάς για την βίαιη επίθεση της ΕΛΑΣ στο μπλοκ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ (Video)

«Βιώσαμε ένα όργιο καταστολής, βίας και αστυνομοκρατίας. Ήταν μια πρόβα τζενεράλε του νομοσχεδίου χουντικής κοπής. Την αποκλειστική ευθύνη για τα γεγονότα τα σημερινά δεν την φέρουν οι καουμπόηδες της ομάδας ΔΕΛΤΑ και οι χούλιγκανς των ΜΑΤ αλλά την αποκλειστική ευθύνη την φέρνει ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης» κατήγγειλε το μέλος Κ.Σ. της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Ευθύμης Λαμπαδάς.

«Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης ζήτησε την παραίτηση του. Το ίδιο ζητά και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ. Ο Χρυσοχοϊδης έστησε μια δομημένη προβοκάτσια για να διαλύσει την διαδήλωση του δημοκρατικού κόσμου, των συνδικάτων, των φορέων και των κομμάτων της Αριστεράς»

Πως διαλύθηκε το μπλοκ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ από την βίαιη επίθεση της ΕΛ.ΑΣ.

«Η κυβέρνηση με τον χουντικής έμπνευσης νόμο επιδιώκει να πάρει τα μέτρα της απέναντι στην επερχόμενη λαϊκη οργή. Οι διαδηλωτές ήταν χιλιάδες. Το μπλοκ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ διαλύθηκε βίαια» δήλωσε ο Ευθύμης Λαμπαδάς και συνέχισε:

«Όταν το μπλοκ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ κατέβαινε την Πανεπιστημίου στο σημείο της Βουκουρεστίου επιτέθηκαν ομάδες των ΜΑΤ από τα πλάγια και σε χρόνο ντε τε οι ομάδες ΔΕΛΤΑ επιτέθηκαν με γκλόμπ και χτύπησαν συντρόφους μας. Έχουμε πολλούς τραυματίες. Είναι κόσμος στο Νομοκομείο. Έχουν ανοίξει κεφάλια και έχουν φάει κρότου – λάμψης. Τραυματίας είναι και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωτήρης Αλεξίου».

«Εγώ μολότοφ δεν είδα να πέφτουν. Να ρωτήσετε αυτούς που τις έριξαν. Η Αριστερά κάνει πάντα ειρηνικές διαδηλώσεις.»

«40 μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και άλλων συλλογικοτήτων εγκλωβίστηκαν για πάνω από δύο ώρες σε ένα ξενοδοχείο επί της οδού Βουκουρεστίου και δεν μπορούσαν να βγουν. Κόσμος δεν μπορούσε να ανασάνει από τα δακρυγόνα. Είχαμε τραυματίες και δεν μπορούσαν να βγουν επειδή είχαν κλείσει τα ΜΑΤ την είσοδο.».

Kατ.Μπρ.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ανασχηματισμός και τα φαγωμένα πόμολα

Η περίοδος του λοκ ντάουν, την οποία πιστώνεται ο Κ. Μητσοτάκης ως μεγάλη διαχειριστική του επιτυχία, έχει συνδεθεί με μια σειρά από σκάνδαλα. Τα πιο σοβαρά από αυτά ήταν η λίστα Πέτσα, η υπόθεση με την κατάρτιση των επιστημόνων και η πανδημία των απευθείας αναθέσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις