Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εμπρηστικός λόγος από τον Κ. Μπογδάνο κατά ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ακραίος, εμπρηστικός λόγος από τον βουλευτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνο Μπογδάνο στην Βουλή που προκειμένου να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ δεν δίστασε να επικαλεστεί ναζιστή θεωρητικό. Σφοδρή ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριου Σαντορινιού.

«Aπέναντι σε όσους πιστεύουν ότι η εξουσία είναι να επιβάλλεις εξαιρέσεις που είναι μια ιδέα του θεωρητικού του ναζισμού Κάρλ Σμιτ πολύ αγαπητή στα στελέχη της προηγούμενης κυβέρνησης».

«κ. Σαντορινιέ μην διαμαρτύρεστε όταν σας λέω από πού προέρχεται η ιδεολογία σας να νομοθετείται με εξαιρέσεις».

«Η Ν.Δ. είναι εδώ για να αποκαταστήσει κανόνες καθολικούς, γνωστούς σε όλους εκ των προτέρων που καθιερώνουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις. Η αλα καρτ εφαρμογή των κανόνων τελείωσε. Την ελληνική δημοκρατία δεν επιτρέπεται να την εκβιάζει κανένας» είπε κλείνοντας την ομιλία του.

Νωρίτερα είχε επιτεθεί και στο ΚΚΕ παρά τα αρχικά χειροκροτήματα για τη διαφύλαξη της τάξης στις πορείες του. Θυμήθηκε το περιστατικό με διαδηλωτή και αστυνομικό είχε φροντίσει να «καταδώσει» στα σόσιαλ μίντια νομιμοποιώντας πολιτικά προσφιλείς μεθόδους νεοχαφιεδισμού. 

«Έδωσε» και πάλι ονόματα ΜΚΟ τις οποίες ο ίδιος θεωρεί επικίνδυνες και ότι «θέτουν σε κίνδυνο τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων».

Kατ.Μπρ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ανασχηματισμός και τα φαγωμένα πόμολα

Η περίοδος του λοκ ντάουν, την οποία πιστώνεται ο Κ. Μητσοτάκης ως μεγάλη διαχειριστική του επιτυχία, έχει συνδεθεί με μια σειρά από σκάνδαλα. Τα πιο σοβαρά από αυτά ήταν η λίστα Πέτσα, η υπόθεση με την κατάρτιση των επιστημόνων και η πανδημία των απευθείας αναθέσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις