Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τη Γένοβα του 2001 επικαλέστηκε ο Χρυσοχοϊδης για το ν/σ ενάντια στο δικαίωμα της διαδήλωσης (Video)

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη, M. Xρυσοχοϊδης προκειμένου να υπερασπιστεί το επαίσχυντο χουντικής κοπής νομοσχέδιο κατά του δικαιώματος του συνέρχεσθαι επικαλέστηκε χθες ακόμα και τη Γένοβα.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας διαβάστε την απάντηση που του έδωσε μέσω των σόσιαλ μίντια ο Πάνος Λάμπρου.

Μεταξύ άλλων ο Πάνος Λάμπρου αναφέρει:

"Ο κύριος Χρυσοχοϊδης, (ο τότε) και ο σημερινός διαψεύδει ότι υπήρξε βία και ισχυρίζεται ότι μπήκαμε στο πλοίο περίπου με.... δική μας πρωτοβουλία! Έλα, όμως, που και το 2001 υπήρχαν φωτογραφικές μηχανές.... Έλα που η εφημερίδα «Τα Νέα», εκείνης της περιόδου φυσικά, είχε κάνει εκτενέστατο ρεπορτάζ και δημοσίευσε φωτογραφίες από τον ξυλοδαρμό των διαδηλωτών και διαδηλωτριών. Έλα, που ακόμα και ο Γ. Παπανδρέου, υπουργός Εξωτερικών τότε, διαμαρτυρήθηκε για τη «βάναυση συμπεριφορά των ιταλικών αστυνομικών δυνάμεων»... Ο κύριος Χρυσοχοϊδης δεν πτοείται, υπηρετεί πιστά το αυταρχικό πολιτικό σχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη."

 

Π. Λάμπρου: Ο κύριος Χρυσοχοϊδης, η Γένοβα και οι καραμπινιέροι!

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ανασχηματισμός και τα φαγωμένα πόμολα

Η περίοδος του λοκ ντάουν, την οποία πιστώνεται ο Κ. Μητσοτάκης ως μεγάλη διαχειριστική του επιτυχία, έχει συνδεθεί με μια σειρά από σκάνδαλα. Τα πιο σοβαρά από αυτά ήταν η λίστα Πέτσα, η υπόθεση με την κατάρτιση των επιστημόνων και η πανδημία των απευθείας αναθέσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις