Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Όποιος δεν έχει δικά του έργα "καμαρώνει" τα έργα των άλλων - Στο γεφύρι της Πλάκας ο Κυριάκος

Στο γεφύρι της Πλάκας στα Τζουμέρκα θα κάνει "αυτοψία" ο Κυριάκος Μητσοτάκης εσπευσμένα την Παρασκευή αφού αδημονεί να προλάβει να οικειοποιηθεί όπως συνηθίζει έργο που δεν είναι δικό του με μια πρωτοφανής κίνηση δήθεν επικοινωνιακής επίβλεψης του έργου πριν τα εγκαίνια

Μέχρι και στο αναστηλωμένο ιστορικό γεφύρι της Πλάκας στα Τζουμέρκα θα βρεθεί ο Κυρ. Μητσοτάκης που δεν χάνει ευκαιρία μιας και δεν έχει τίποτα να επιδείξει μέσα σε ένα χρόνο διακυβέρνησης να εγκαινιάζει τα έργα των άλλων τους οποίους δεν χάνει ευκαιρία να διαβάλλει και να επιτίθεται με λάσπη καθημερινά δια μέσω των υπουργών του.

Το μνημείο των Τζουμέρκων που είχε καταστραφεί από την μανία της φύσης την 1η Φεβρουαρίου του 2015, την τρίτη ημέρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ξαναχτίστηκε με απόφαση του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, από πέτρα και λάσπη, με την ίδια, παλιά τεχνική των μαστόρων της πέτρας, όμως με πιο σύγχρονα υλικά, όπως για παράδειγμα τα κονιάματα.

Συντάκτης: avgi.gr

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ανασχηματισμός και τα φαγωμένα πόμολα

Η περίοδος του λοκ ντάουν, την οποία πιστώνεται ο Κ. Μητσοτάκης ως μεγάλη διαχειριστική του επιτυχία, έχει συνδεθεί με μια σειρά από σκάνδαλα. Τα πιο σοβαρά από αυτά ήταν η λίστα Πέτσα, η υπόθεση με την κατάρτιση των επιστημόνων και η πανδημία των απευθείας αναθέσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις