Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κ. Μπακογιάννης: Με ενθουσιασμό θα ψήφιζα το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις (Video)

Την πλήρη υποστήριξη του στο χουντικής έμπνευσης νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις παρείχε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

"Με ενθουσιασμό θα ψήφιζα το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις" απάντησε σε σχετική ερώτηση συμπληρώνοντας ότι δεν θεωρεί ότι περιορίζεται το δικαίωμα του συνέρχεσθαι προσθέτοντας μάλιστα "δεν μπορούν να διαδηλώσουν στον Μεγάλο Περίπατο";

Πολιτικά αποτρόπαιο να περιορίζεται ένα συνταγματικό δικαίωμα των πολιτών και κάποιοι με ελαφρότητα να σαρκάζουν. Γιατί μόνο ως σαρκασμός μπορεί να εκληφθεί να προσπαθεί ο Δήμαρχος Αθηναίων να φανεί χρήσιμη η παρέμβαση - φιάσκο στο κέντρο της Αθήνας που καταταλαιπωρεί χιλιάδες πολίτες καθημερινά.

Ξεχειλίζει η υποκρισία από τη κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον Δήμαρχο Αθηναίων και αποκαλύπτεται περίτρανα ότι ο στόχος είναι σαφής και ένας: Ο περιορισμός των διαδηλώσεων, της διαμαρτυρίας, της ελεύθερης έκφρασης διαφωνίας των πολιτών. Ούτε για τα εμπορικά καταστήματα ενδιαφέρονται, ούτε για τα μποτιλιαρίσματα στους δρόμους και την ταλαιπωρία των οδηγών. Μάρτυρας τους...ο "Μεγάλος Περίπατος".

Κατ. Μπρέγιαννη

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ανασχηματισμός και τα φαγωμένα πόμολα

Η περίοδος του λοκ ντάουν, την οποία πιστώνεται ο Κ. Μητσοτάκης ως μεγάλη διαχειριστική του επιτυχία, έχει συνδεθεί με μια σειρά από σκάνδαλα. Τα πιο σοβαρά από αυτά ήταν η λίστα Πέτσα, η υπόθεση με την κατάρτιση των επιστημόνων και η πανδημία των απευθείας αναθέσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις