Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Ιδιωτική" υπόθεση η παιδεραστία για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη;

"Ιδιωτική" υπόθεση η παιδεραστία για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ και υπουργό Αδωνι Γεωργιάδη;

Προσπάθεια του αντιπροέδρου της ΝΔ και υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, στην τηλεόραση του ALPHA να αιτιολογήσει τη φερόμενη εμπλοκή πρώην υπουργού της ΝΔ σε υπόθεση παιδεραστίας. 

Ο υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη "κάλυψε" τον πρώην υπουργό της Ν.Δ. που εμπλέκεται σε υπόθεση παιδεραστίας όπως αποκαλύφθηκε από τις ηχογραφήσεις της ΕΥΠ.

Συγκεκριμένα έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει:

«η σύγκριση της προσωπικής και ιδιωτικής συμπεριφοράς ενός υπουργού σε ιδιωτικά του θέματα, έστω και παράνομα με το τι έκανε ένας εν ενεργεία υπουργός κατά την άσκηση των καθηκόντων του προσπαθώντας να στήσει παράνομα πράγματα, έχει οποιαδήποτε σχέση;»

Δεν παρέλειψε μάλιστα να συμπληρώσει: «αν κάποιος έκανε στην ιδιωτική του ζωή παράνομες πράξεις, στην ιδιωτική ζωή να τιμωρηθεί, αλλά στην ιδιωτική του ζωή τα έχει κάνει».

"Λάδι" ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. για εμπλοκή σε υπόθεση παιδεραστίας και βίας κατά ανηλίκου "ένοχος" ο Παππάς για απλή συνομιλία... Ηθική αρίστων!

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

#erhetai_pizzaridis

Είναι κοινό μυστικό ότι η κυβέρνηση ανέθεσε στον Πισσαρίδη και την ομάδα του το τεχνοκρατικό «ξέπλυμα» των επιδιώξεων της διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις