Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ευθεία παρέμβαση στη Δικαιοσύνη

Μπορεί να μην τοποθετήθηκε για όσα δυσώδη -μέχρι υπόθεση παιδεραστίας- προκύπτουν από τον κοριό της ΕΥΠ και αφορούν τη Ν.Δ., αλλά ο Γ. Γεραπετρίτης εμφανίστηκε λαλίστατος (στο Mega) για όσα ισχυρίζεται ο Χρ. Καλοκρίτσας, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι «βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στο μέσο μιας σειράς από αποκαλύψεις για τις οποίες ακόμη δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι. Μόνο πολιτικές εικασίες μπορούν να υπάρξουν για το ζήτημα αυτό»

Μπορεί να μην τοποθετήθηκε για όσα δυσώδη -μέχρι υπόθεση παιδεραστίας- προκύπτουν από τον κοριό της ΕΥΠ και αφορούν τη Ν.Δ., αλλά ο Γ. Γεραπετρίτης εμφανίστηκε λαλίστατος (στο Mega) για όσα ισχυρίζεται ο Χρ. Καλοκρίτσας, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι «βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στο μέσο μιας σειράς από αποκαλύψεις για τις οποίες ακόμη δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι. Μόνο πολιτικές εικασίες μπορούν να υπάρξουν για το ζήτημα αυτό».

Ακόμα κι αν ήθελε κανείς να παρακάμψει το ερώτημα πώς μπορεί να γνωρίζει ο υπουργός ότι «βρισκόμαστε στο μέσο μιας σειράς από αποκαλύψεις, δεν μπορεί να παρακαμφθεί το γεγονός ότι ο αντ’ αυτού με τις δηλώσεις του «δίνει γραμμή», ευθέως, στη Δικαιοσύνη: «Νομίζω ότι η Δικαιοσύνη θα ασχοληθεί με το ζήτημα και έχω την αίσθηση ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία έτσι ώστε να ξεκινήσει έρευνα η οποία θα καταδείξει αν έγιναν πράγματι όσα καταγγέλλονται» είπε συμπληρώνοντας την ανάλογη απάντηση του Στ. Πέτσα στο ερώτημα που τέθηκε στο χθεσινό briefing για διερεύνηση ποινικών ευθυνών μέσω Προανακριτικής: «Τα στοιχεία που είδαμε στον Τύπο του σαββατοκύριακου είναι ήδη σε γνώση της Δικαιοσύνης. Επομένως, τα πρώτα βήματα θα προέλθουν από εκεί όπως μπορεί κανείς να φανταστεί». Αν αυτό δεν λέγεται ευθεία παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, τότε μάλλον οι λέξεις έχασαν το νόημά τους.

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις