Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
16.2°C19.3°C
1 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
12.6°C14.9°C
1 BF 91%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.0°C19.4°C
4 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.3°C19.9°C
3 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Ομίχλη
11 °C
10.9°C12.4°C
0 BF 100%
Αυταρχικές απόψεις Καιρίδη: "Αντικοινωνική συμπεριφορά" το δικαίωμα συμμετοχής στη διαδήλωση; (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αυταρχικές απόψεις Καιρίδη: "Αντικοινωνική συμπεριφορά" το δικαίωμα συμμετοχής στη διαδήλωση; (Video)

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Απολύτως εγωπαθής και αντικοινωνική συμπεριφορά» και «θα πρέπει να αντιγράψουμε τις φιλελεύθερες πρακτικές των βορείων χωρών για να αποφύγουμε αυτό το κακό που συμβαίνει» το δικαίωμα των πολιτών να διαμαρτύρονται και να διαδηλώνουν.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Φάμελλος χαρακτήρισε "αυταρχική" και ακραία η τοποθέτηση του κ. Καιρίδη" προσθέτοντας ότι "δεν είναι αντικοινωνική η ανάγκη του ανθρώπου να διεκδικήσει καλύτερη ζωή".

Ειδικότερα ανέφερε: 

«Μάς προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση οι ακραίες τοποθετήσεις στελεχών της ΝΔ που θεωρούν ότι η δημοκρατική ανάγκη και το δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώσουν αποτελεί αντικοινωνική και εγωπαθή συμπεριφορά. Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι υπάρχει ο τρόπος οι διαδηλώσεις να γίνονται κανονικά και να διασφαλίζεται παράλληλα η ομαλή λειτουργία της εμπορικής αγοράς. Και αν αυτό δεν μπορεί να το εξασφαλίσει ο κύριος Χρυσοχοΐδης παραδέχεται έμμεσα τη δική του αποτυχία. Η αγορά σήμερα κινδυνεύει από την πολιτική της ΝΔ και όχι από τις διαδηλώσεις», δήλωσε κλείνοντας.

Κατ. Μπρ.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL