Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τον ανασχηματισμό προ των πυλών επανέφερε ο Γ. Γεραπετρίτης

Τα σενάρια ανασχηματισμού επανέφερε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 παρά τον πάγο που είχε μπει από τον Αν. Σαμαρά.

Ο υπουργός Επικρατείας είπε πως «για να υπάρξει ανασχηματισμός ή διορθωτικές κινήσεις, όπως θα συμβεί τώρα, θα πρέπει να έχουμε έναν ουδέτερο χρόνο. Αυτού του τύπου οι παρεμβάσεις στην κυβέρνηση δεν γίνονται σε ζέοντα χρόνο. Δεν μπορείς ενώ είσαι μέσα σε μια κρίση, να κάνεις ταυτοχρόνως και διορθώσεις, γιατί το ωφέλιμο αποτέλεσμα εξουδετερώνεται».

«Αρα», συμπέρανε, «από τη στιγμή που ανοίγουμε από αρχές Ιουλίου, ο χρόνος καθίσταται ουδέτερος -να μην μας συμβεί κάποιο άλλο κακό- οπότε ο πρωθυπουργός κατά τη διακριτική του ευχέρεια θα αποφασίσει πότε θα έχει αυτή διόρθωση».

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται πλέον οι υπουργοί που θα αλλάξουν. Τα ονόματα των υπουργών που έχουν ακουστεί ότι θα μετακινηθούν είναι οι Γ. Βρούτσης, Αδ. Γεωργιάδης, Στ. Πέτσας, Ν. Κεραμέως, ενώ οι φήμες ήθελαν υπουργοποίηση των Ν. Χαρδαλιά, Θ. Ρουσόπουλου και Όλγας Κεφαλογιάννη.

Οι φήμες και οι επιβεβαιώσεις του «μπάχαλου» στη Ν.Δ.

Την αρχική εξαγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη από το Ισραήλ περί «διορθωτικών κινήσεων» στο κυβερνητικό σχήμα είχε επιβεβαιώσει... άθελά της η Αριστοτελία Πελώνη, διότι όπως είχε αποκαλύψει στο ΣΚΑΙ «μετά από αυτό, δεν ξέρω πώς προέκυψε ο καταιγισμός τηλεφωνημάτων και δημοσιευμάτων περί ανασχηματισμού εντός των επόμενων ημερών»! Έφτασε δε στο σημείο να ισχυριστεί ότι«παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του πρωθυπουργού»!

Παράλληλα, στους κόλπους της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ. έντονη ήταν η φημολογία ότι υπάρχει «δάκτυλος Σαμαρά» πίσω από το φρένο του Μητσοτάκη στον ανασχηματισμό που ο ίδιος είχε προαναγγείλει.

Να σημειωθεί τέλος ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Πέτσας διέψευσε και πάλι τα σενάρια

Κατ. Μπρ.

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Προτεραιότητες...

Πού να το φαντάζονταν όσοι έκαναν ολονύχτιες διαπραγματεύσεις στη σύνοδο κορυφής για το ταμείο ανάκαμψης ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης -που σ’ αυτές τις συναντήσεις δεν είχε εμφανιστεί... - σκόπευε να κατευθύνει κάποια εκατομμύρια αυτού του ταμείου στη χρηματοδότηση ιδιωτών...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις