Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.8°C19.3°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
16 °C
11.6°C19.0°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C15.9°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.8°C19.7°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C15.7°C
0 BF 82%
Εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης

Σκοπός αυτής της δράσης του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης ήταν να κοινωνηθούν οι προτάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπως αυτές παρουσιάζονται στο πρόγραμμα «Μένουμε όρθιοι».

Οι προτάσεις αυτές , σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι "απόλυτα κοστολογημένες' και στοχεύουν "στην έξοδο από την κρίση που έχει δημιουργεί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού".

Στην εξόρμηση συμμετείχαν βουλευτές, στελέχη και μέλη του κόμματος οι οποίοι ενημέρωσαν τους πολίτες, συζήτησαν μαζί τους και απάντησαν σε ερωτήσεις που τους τέθηκαν από καταστηματάρχες της περιοχής και τους περαστικούς.

Ανάμεσα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν στην εξόρμηση ήταν ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Γιάννης Αμανατίδης, ο συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δουίτσης, ο πρώην βουλευτής, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και ολυμπιονίκης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, στελέχη και μέλη του κόμματος.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL