Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χ. Καφαντάρη: Μόνο στα λόγια με περιβαλλοντικές ευαισθησίες η κυβέρνηση της ΝΔ

Για τον περιβαλλοντοκτόνο νόμο της Νέας Δημοκρατίας που περιλαμβάνει ουσιαστικά την κατάργηση των φορέων των προστατευόμενων περιοχών μίλησε Στο Κόκκινο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αναπληρώτρια τομεάρχης Περιβάλλοντος του κόμματος, Χαρά Καφαντάρη

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η κ. Καφαντάρη αναφέρθηκε στην αντίφαση λόγων και έργων του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησης του.

Η βουλεύτρια της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε μια σειρά από διαγωνισμούς που ακυρώθηκαν όπως πχ αυτός για την προμήθεια ηλεκτροκίνητων λεωφορείων για την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ενώ επισήμανε τα βήματα που πρέπει να γίνουν για να φτάσουμε στην απολιγνιτοποίηση αλλά και την ανάγκη στήριξης των τοπικών κοινωνιών καθώς αυτά πρέπει να γίνονται σταδιακά για να φτάσουμε στη μετάβαση.

Τα κίνητρα που παρουσίασε η ΝΔ για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα εξυπηρετούν τους έχοντες σημείωσε μεταξύ άλλων η τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πανηγυρίζουν και αυτοσυγχαίρονται

Είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους εκεί στη Νέα Δημοκρατία. Θεωρούν προφανώς ότι, βάζοντας τους μπουκωΜΜΕνους της λίστας Πέτσα να ασχολούνται νυχθημερόν με τον Καλογρίτσα και να ανακαλύπτουν σχέδια εκτροπής και φίμωσης του Τύπου, διαχειρίζονται επιτυχώς τα προβλήματα της χώρας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις