Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η Όλγα Γεροβασίλη για την Σοφία Νικολάου που αποκάλεσε βουλευτή Ξάνθης Τούρκο (Video)

"Μετά το Δημάκη αυτό;" σχολίασε η Γραμματέας της Κ. Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη με αφορμή ότι η κ. Νικολάου αποκάλεσε Τούρκο τον Έλληνα Μουσουλμάνο Βουλευτή Ξάνθης,Ζεϊμπέκ.

Η Σοφία Νικολάου κατά τη διάρκεια τοποθέτησής της στη Βουλή απαντώντας για τις απευθείας αναθέσεις για τις απολυμάνεις στις φυλακές, αποκάλεσε Τούρκο τον Μουσουλμάνο βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Χασάν Ζεϊμπέκ.

Η Όλγα Γεροβασίλη σχολιάζονται έγραψε στο twitter: "Μετά τον Δημάκη αυτό; Προφανώς, ούτε η κυρία Νικολάου, ούτε αυτοί που της ανέθεσαν τόσο κρίσιμο αξίωμα, ξέρουν πως μαζί με την εξουσία πάει και η ευθύνη για όσα κάνει και όσα λέει όποιος την εκπροσωπεί.

Κάποιος να το θυμίσει και στον πρωθυπουργό!"

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ είναι μέλος της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, που αποκαλείται ως «τουρκική» μόνο από τους γείτονες Τούρκους και ακροδεξιούς κύκλους.  

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Με τη λίστα Πέτσα παρά πόδα

Δεν είναι καλά τα πράγματα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οι προγνώσεις για την πορεία της οικονομίας και την ανεργία θυμίζουν τις χειρότερες ημέρες των χειρότερων Μνημονίων. Και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από το φθινόπωρο, καθώς ο τουρισμός καταρρέει και τα μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας έχουν αποτύχει ολοκληρωτικά.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο