Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θα απαντήσει για τα σκίτσα;

Απάντησε εγγράφως το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ερώτηση της Όλγας Γεροβασίλη και 60 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τις απαράδεκτες αναρτήσεις σκίτσων κομματικής μαύρης προπαγάνδας. Και τι είπε; Ότι δεν διαχειρίζεται το Covid19.gov.gr και ως εκ τούτου “δεν δύναται λόγω αναρμοδιότητας να παράσχει οποιοδήποτε άλλο στοιχείο”... Κατόπιν τούτου, θυμίζοντας ότι ο Κυρ. Πιερρακάκης στη Βουλή είχε “δείξει” ως υπεύθυνη να απαντήσει την Προεδρία της Κυβέρνησης, ο Μ. Κάτσης εύλογα αναρωτήθηκε γιατί ο υπουργός δεν διαβίβασε αρμοδίως τη ερώτηση: “Έπεσε σύρμα από Mαξίμου; Ξέρετε κάτι, κ. Σκέρτσο; Δώσατε εσείς εντολή εκ μέρους της Προεδρίας να ανέβουν τα σκίτσα; Ιδού η Ρόδος...”.

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.
Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις