Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.2°C19.5°C
3 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
10.8°C13.3°C
1 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
16.6°C19.3°C
6 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
26 °C
22.2°C25.8°C
6 BF 27%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
12.9°C13.0°C
3 BF 100%
Θ. Καμπαγιάννης: Μόνο με απειλή εξωδίκου μπορούμε να βγούμε στην ΕΡΤ - Να σταματήσει ο εμπαιγμός του Δημάκη (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θ. Καμπαγιάννης: Μόνο με απειλή εξωδίκου μπορούμε να βγούμε στην ΕΡΤ - Να σταματήσει ο εμπαιγμός του Δημάκη (Video)

Ο Θανάσης Καμπαγιάννης ευχαρίστησε την δημοσιογράφο κ. Τσουκαλά για την πληρότητα του ρεπορτάζ της διότι όπως είπε χθες η ΕΡΤ παρουσίασε μια εντελώς διαφορετική εικόνα θυμίζοντας άλλες εποχές.

Αντίθετα, το χθεσινό δελτίο της ΕΡΤ που αναπαρήγαγε μονάχα την ανακοίνωση του Υπουργείου που είχε μόνο ψευδείς αναφορές για τον εντολέα μου. Μάλιστα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του που είναι και εκείνος συνταξιούχος δικηγόρος του είπε ότι ήταν μια εικόνα που θύμισε ΥΕΝΕΔ και χούντα.

"Ο εντολέας μου δεν είναι ο ληστής με τα καλάσνικωφ όπως ψευδώς ανέφερε η ανακοίνωση του Υπουργείου από πουθενά δεν προκύπτει ότι έφερε βαρύ οπλισμό όταν τελούσε ποινικά αδικήματα" ανέφερε ο Θ. Καμπαγιάννης.

«Προκειμένου να είμαι εδώ σήμερα απείλησα με εξώδικο και ακριβώς για αυτό βρίσκομαι εδώ σήμερα πρώτη φορά μετά από 40 μέρες που δίνει αυτή τη μάχη ο κρατούμενος. Ένας άνθρωπος που δεν είχε καλάσνικοφ όπως αναπαρήγαγε χθες κιτρινισμό η ΕΡΤ».

Ο συνήγορος του Βασίλη Δημάκη μίλησε για την εξέλιξη της υπόθεσης και την κρίσιμη κατάσταση του απεργού πείνας και δίψας καθώς και τον εμπαιγμό του από την Πολιτεία που ισχυρίζεται ότι του παρέχει ότι χρειάζεται για να συνεχίσει τις σπουδές του κάτι που δεν ισχύει.

"Αυτός ο άνθρωπος που είναι από τα λίγα success story του σωφρονιστικού μας συστήματος που μόνο κατ’ ευφημισμό είναι τέτοιο τον αντιμετωπίζει αυτή την εκδικητικότητα η Πολιτεία."

«Να σταματήσουν σήμερα τα παιχνίδια. Σήμερα συνεδριάζει η Επιτροπή. Αυτός ο κρατούμενος θέλει να γυρίσει στο κελί του και να συνεχίσει τις σπουδές του. Δεν ζητάει κάτι παραπάνω. Είμαι βέβαιος ότι η Ελληνική Δημοκρατία που προεδρεύει στο Συμβούλιο της Ευρώπης δεν είναι δυνατόν να κατηγορηθεί ότι βασανίζει ένα κρατούμενο».

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL