Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν. Γιαννακοπούλου για τα «γαλλικά»: Και οι βουλευτές «άνθρωποι είναι» (Video)

Απολογήθηκε σήμερα για «τα γαλλικά» χθες κατά της Υπουργού Παιδείας Ν. Κεραμέως, η βουλεύτρια του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου.

«Είχα μία ιδιωτική συνομιλία με φιλικό μου πρόσωπο. Ήταν ανοικτό το μικρόφωνο, εγώ δεν το είχα καταλάβει. Δεν το ήξερα. Ακούστηκε» είπε στο Open προσθέτοντας:

«Είχα έναν απολύτως ανθρώπινο εκνευρισμό. Άνθρωποι είμαστε όλοι και οι βουλευτές. Απλώς ήταν ο δαίμων του μικροφώνου».

Nα σημειωθεί ότι χθες η κ. Γιαννακοπούλου είχε πει: "Τα έχει κάνει σκατά, θα την σκίσω" για τη Ν. Κεραμέως...

Αλίμονο αν το είχε πει κάτι αντίστοιχο… κανένας Πολάκης!

«Μόλις είχα πληροφορηθεί τις νέες ρυθμίσεις για το σχέδιο νόμου που θα φέρει σε λίγο καιρό για τα πρότυπα, πειραματικά σχολεία χωρίς κανένα διάλογο» εξήγησε για τον εκνευρισμό της.

«Η κ. Κεραμέως έχει αποδείξει ότι έχει αλλεργία στο διάλογο». «Η κ. Κεραμέως δεν κάνει συνεννόηση με κανένα». Η κ. Γιαννακοπούλου περιέγραψε και δεύτερο επεισόδιο με την κ. Κεραμέως όπου της δήλωσε την έντονη διαφωνία της για την υποβάθμιση και δυσμενή διάκριση για το Μαράσλειο.

Δεν ξέρουμε αν η ευαισθησία της αυτή θα επεκταθεί και για άλλες ρυθμίσεις του νομοσχεδίου που βάζουν βόμβα στην Δημόσια Εκπαίδευση και όχι μόνο για την δυσμενή διάκριση για το Μαράσλειο όπου σύμφωνα με όσα γράφονται φοιτούν τα παιδιά της.

Εξάλλου και οι βουλευτές άνθρωποι είναι, όλοι, εκτός από τον …Πολάκη!

Συντάκτης: avgi.gr

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Υπόκοσμος

Σε πρώτο επίπεδο, ο στρατός των ΜΜΕ που διαπλέκεται με την κυβέρνηση έκανε αυτό που όφειλε να κάνει. Εξαφάνισε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αποτροπή της κρίσης, όπως συστηματικά εξαφανίζει τον τελευταίο καιρό οτιδήποτε μπορεί να κάνει ζημιά στον Κ. Μητσοτάκη

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις