Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.0°C22.4°C
4 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.9°C22.5°C
3 BF 39%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.3°C19.8°C
4 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.2°C21.9°C
2 BF 30%
Κατάντια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κατάντια

 Ο πραγματικός στόχος της πλειοψηφίας της επιτροπής δεν είναι ο Παπαγγελόπουλος. Είναι η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, που ασχολείται με τη διερεύνηση της υπόθεσης Novartis, μιας υπόθεσης με διεθνείς διαστάσεις και τεράστια ζημιά για το δημόσιο συμφέρον.

Αφού η πλειοψηφία της Προανακριτικής προσπάθησε να αποκαλύψει την ταυτότητα των προστατευόμενων μαρτύρων, ώστε να τους αναγκάσει να αποσύρουν τις καταθέσεις τους, και αφού στην προσπάθεια αυτή κατέληξε σε μαφιόζικες μεθόδους και, τελικά, στα έσχατα σημεία της αυτογελοιοποίησης, εστίασε την προσπάθειά της στο να αποδείξει ότι ο Παπαγγελόπουλος είναι ο εγκέφαλος κάποιου παραδικαστικού κυκλώματος στο οποίο θα επιχειρήσουν να εμπλέξουν και την Ελ. Τουλουπάκη.

Και επειδή τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Προανακριτική είναι ανύπαρκτα, επιχειρεί τώρα, επιστρατεύοντας μάρτυρες από άλλες υποθέσεις, να διευρύνει το κατηγορητήριο κατά του Παπαγγελόπουλου με κατηγορίες για «εκβίαση», «δωροληψία» και «συμμορία», ελπίζοντας ότι από εκεί θα μπορέσει να πιέσει την εισαγγελέα Διαφθοράς.

Αυτή η κατάντια δείχνει απόλυτη περιφρόνηση προς το κράτος δικαίου, εκθέτει διεθνώς τη χώρα και προσβάλλει την κοινή γνώμη, που περιμένει μια απάντηση για τις εξωφρενικές τιμολογήσεις των φαρμάκων σε καιρούς κρίσης.

Και η κατάντια αυτή, που νομιμοποιεί την κλεψιά και το βρόμικο πολιτικό χρήμα, δεν έχει αυτουργό μόνο τη Ν.Δ. του Κ. Μητσοτάκη, αλλά δυστυχώς και το ΚΙΝ.ΑΛΛ. της Φώφης Γεννηματά.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL