Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.2°C21.3°C
3 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.3°C
4 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C19.9°C
3 BF 54%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.5°C19.3°C
3 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.5°C19.9°C
3 BF 34%
Τι 'πες τώρα / Εβδομάδα παθών Βρούτση κουβαλώντας τον «μέτζη» στην πλάτη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι 'πες τώρα / Εβδομάδα παθών Βρούτση κουβαλώντας τον «μέτζη» στην πλάτη

Σε καμία ερώτηση δεν απαντούσε από την αρχή της εβδομάδας για τα voucher και τα αμαρτωλά ΚΕΚ ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. Στη βασική ερώτηση που του έθεταν δημοσιογράφοι όλη την εβδομάδα, γιατί δεν επιλέχθηκε -ενώ υπήρχε- άλλος τρόπος να επιδοτηθούν οι επιστήμονες, από το ΕΣΠΑ, χωρίς τηλεκατάρτιση και με 800 ευρω, απαντούσε ότι πρόκειται για «κριτική χωρίς περιεχόμενο» γιατί όλα έγιναν «με διαφανή τρόπο».

Δεν απαντούσε για το περιεχόμενο.Παρ' όλο που είχε βουίξει το Διαδίκτυο με τα σκόιλ ελικικού και τα μέτζης του νέοκτη που λοιμώχθηκαν, εκείνος απτόητος επέμενε να μην βλέπει κανένα θέμα, πέρα από τέσσερα ορθογραφικά λάθη όλα και όλα.

Όταν ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι αποκαλύψεις που ενέπλεκαν τη σύμβουλο του Γ. Βρούτση με ιδιοκτήτη ΚΕΚ και αποκαλύφθηκαν τα ονόματα των κολλητών φίλων της Ν.Δ. που θα απολάμβαναν το ζεστό χρήμα των 80 εκατ., τότε ανέλαβε δράση ο πάντα μαινόμενος αντιπρόεδρος Άδ. Γεωργιάδης.

Και τι δεν ακούστηκε! Πρώτα απ’ όλα ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί κι αυτός έκανε τηλεκατάρτιση. Και ρωτώ: Από πότε η τηλεκατάρτιση είναι εξ ορισμού κάτι μεμπτό;

Με τους γνωστούς κουτσαβακισμούς προσπάθησε να κερδίσει τα ακροατήριά του προκαλώντας με κατά συρροή ψέματα την Αχτσιόγλου, τον Τσίπρα και όλο τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν τολμά να τον αντιμετωπίσει!

Τον άδειασαν Γεραπετρίτης και Τσιάρας «απαλά» και με χάρη το πρωί και το βράδυ ο Βρούτσης με μοναδική «πολιτική γενναιότητα» κατήργησε πανηγυρικά τα voucher της αρπαχτής.

Την επόμενη μέρα, τα κανάλια ανακάλυψαν ότι υπάρχουν καλά και κακά ΚΕΚ καθώς και ότι «ένα λάθος ήταν που διορθώθηκε» «με εντολή πρωθυπουργού»! Δεν είπαν ότι για να φτάσει αυτή η «εντολή» έπρεπε πρώτα οι αποκαλύψεις να αγγίξουν σε απόσταση αναπνοής τον ίδιο τον Κ. Μητσοτάκη, μέχρι που ο πανταχού παρών αποφάσισε να λάβει μια απόφαση και αυτή μισή. Γιατί τον Βρούτση τον κάλυψε απόλυτα.

«Μην τολμήσετε να αμφισβητήσετε την ακεραιότητα κανενός μας» απειλούσε ο γνωστός τηλεπωλητής της πολιτικής Άδ. Γεωργιάδης, που θεωρεί πως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να «κουκουλώσει» τις λαμογιές της Ν.Δ. είναι να βρίζει τους πολιτικούς του αντιπάλους...

Μάλιστα, έχει θέσει εαυτόν υπεράνω κριτικής και κανείς δημοσιογράφος δεν δικαιούται να ρωτά ούτε τον ίδιο ούτε κανέναν από τους «αρχιστράτηγους» της Ν.Δ. στα πάνελ. Διότι όποιος ρωτά είναι ΣΥΡΙΖΑ, σαν τον Παπαδάκη και την Τρέμη.

Γι' αυτό ο Χατζηνικολάου κάθεται φρόνιμα, με το παγωμένο χαμόγελό του να αγναντεύει αμέριμνα τα λογικά άλματα και τα λεκτικά χάσματα της υποκριτικής τέχνης του Άδ. Γεωργιάδη...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL