Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.6°C18.7°C
1 BF 65%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.3°C16.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
13.7°C16.6°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.4°C16.8°C
2 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.9°C14.5°C
2 BF 71%
Τι 'πες τώρα / Ένας προφήτης... πασών των εθνών!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι 'πες τώρα / Ένας προφήτης... πασών των εθνών!

Σε μια κυνική δήλωση του τύπου «τι να τα κάνεις τα λεφτά άμα δεν έχεις φράγκο» υποστήριξε ότι δεν χρειάζονται λεφτά οι πολίτες που είναι σε καραντίνα γιατί δεν έχουν πού να τα χαλάσουν!

Κατηγόρησε τους μακροχρόνια ανέργους ότι φοροδιαφεύγουν και «προσευχήθηκε» στον θεό των Μνημονίων (αντί για τον Τσίπρα) που η χώρα έμεινε στην Ευρώπη αντί να υποκύψει στον λαϊκισμό.

Δύο εξηγήσεις για την καταιγίδα αντικοινωνικών δηλώσεων του Γεωργιάδη. Η μία ότι τον βγάζει μπροστά ο Μητσοτάκης για να προετοιμάζεται ο κόσμος για την επιστροφή στο 2012.

Η άλλη, πιο ζοφερή και σίγουρη. Για να ασχολούμαστε με τις ακρότητες που λέει και όχι με όσα περνάνε στη Βουλή με ΠΝΠ, ούτε με τις χρυσές «δουλειές» που κάνουν, ούτε με το μαξιλάρι που δεν «υπήρχε», αλλά όταν το ανακάλυψαν θεώρησαν ότι δεν πρέπει να ξέρουμε πού πάει...

Κατά τα άλλα, η Σ. Βούλτεψη σε ένα πανηγυρικό λογύδριο ανακήρυξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη ως την καλύτερη όλων των κυβερνήσεων. Όλων των χωρών! Αφού στη Γερμανία δίνουν μόνο «κουπόνια για συσσίτια» αντί για μέτρα και στην Ισπανία προχωρούν σε «σφαγές ηλικιωμένων» (ΣΚΑΪ).

Εντυπωσιακή η υποκρισία της κυβέρνησης με το δημόσιο σύστημα Υγείας όταν από τη μία η Ν.Δ. δηλώνει επίσημα διά των εκπροσώπων της, όπως του Σ. Τσιόδρα, και του ίδιου του Μητσοτάκη για το πόσο τιμούν και σέβονται τους γιατρούς, ενώ από την άλλη βγαίνουν βουλευτές όπως ο Πλεύρης και μιλούν για Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα στην Υγεία.

«Πού είναι το κακό με τις Συμπράξεις Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα; Το εθνικό δεν σημαίνει αναγκαστικά κρατικό». Τα δύο πρόσωπα που παρουσιάζει η Ν.Δ. είναι ΕΝΑ πραγματικότητα. Όλοι θυμόμαστε τους εργολάβους στα δημόσια νοσοκομεία αλλά και ότι η Ν.Δ. τα πήγαινε ένα - ένα για κλείσιμο.

Λίγο καιρό πριν σαν «λαγός» ο κ. Κύρτσος είχε μιλήσει για μειώσεις μισθών και συντάξεων και έσπευδαν να τον διαψεύσουν όλοι. Εκτός του Πέτσα. Τώρα, Σκυλακάκης, Σταϊκούρας δεν χάνουν ευκαιρία να δηλώνουν πόσο άσχημα είναι τα πράγματα μετά και την εκτίμηση του ΔΝΤ και ο Χατζηδάκης υπονοεί Μνημόνιο αν τα πράγματα δυσκολέψουν. Για σχέδιο, τσιμουδιά.

Το Μνημόνιο είναι, όπως φαίνεται, το μόνο πραγματικό πρόγραμμα της Ν.Δ. όταν τελειώνουν τα έτοιμα που διασφάλισε με κόπους του ελληνικού λαού ο ΣΥΡΙΖΑ και τώρα εξανεμίζονται στα κρυφά, χωρίς να μας λένε πού...

«Θα επαναλάβετε την κυβερνητική ευεργεσία;» ερώτημα για τα 800 ευρώ στον Χρ. Σταϊκούρα στο Mega. Η δημοσιογραφία... στον καιρό του Μητσοτάκη στα καλύτερά της.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL