Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Fake news από Γεωργιάδη - Πολάκης: Ζήτα συγγνώμη και "κατέβασε"

Σε διασπορά fake news προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά του Παύλου Πολάκη που τον καλεί δημόσια να ανασκευάσει. "Ζορισμένος πρέπει να είσαι κακομοίρη μου που έχουν ξεφύγει μέχρι και 5000% πάνω οι τιμές σε ατομικά μέσα προστασίας του κοινού ,καθώς δεν προχωράς σε ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ με αστείες δικαιολογίες για να αναγκάζεσαι να κανείς τέτοιες αναρτήσεις!!!" του απαντά ο πρώην υπουργός.

Ειδιότερα με ανάρτηση του στο facebook, ο Παύλος Πολάκης ξεκαθαρίζει:

Με ενημέρωσαν πριν λίγο (γιατί δεν χρησιμοποιώ το τουιτερ) πως ο ΑΔΩΝΗΣ Γεωργιαδης ,ο πρώην «Χαρβαρντ πρότζεκτ» της Νοβαρτις ,ο πρώην «8 εκατομμύρια διαφήμιση απ το ΚΕΕΛΠΝΟ το 2013-14» και νυν «Μπουλντοζιερης του Ελληνικού» καθώς και «φύλακας-Αγγελος μαυραγοριτών και γεροΛαδάδων» ... ανέβασε πριν λίγο απόψε άρθρο του 2018 της Καθημερινής που λέει πως καταδικάστηκα για συκοφαντική δυσφήμιση!!!!

Πρόκειται για το πρωτόδικο δικαστήριο με την ΠΟΕΔΗΝ του γνωστού Γιαννακου (όπου λόγω δουλειάς δεν ειχα παραστεί) που ο ΑΔΩΝΗΣ Γεωργιαδης το παρουσιάζει σαν τωρινό ,ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ,ο γελοιοδεστερος των υπουργών ,ΠΩΣ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ που έγινε στις 20/2/2020 αθωώθηκα πανηγυρικά !!!!

Πόσο ΖΟΡΙΣΜΕΝΟΣ πρέπει να είσαι κακομοίρη μου που έχουν ξεφύγει μέχρι και 5000% πάνω οι τιμές σε ατομικά μέσα προστασίας του κοινού ,καθώς δεν προχωράς σε ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ με αστείες δικαιολογίες για να αναγκάζεσαι να κανείς τέτοιες αναρτήσεις!!!

Σε παραδίδω στη χλεύη της κοινωνίας !!

Αν έχεις ΤΣΙΠΑ φιλότιμου ,κατέβασε την και ζήτα συγγνώμη δημοσίως!

ΥΓ ανεβάζω και δυο φωτογραφίες από το ρεπορτάζ για το εφετείο (επειδή η πρώτη είναι από το Documento και μπορεί να σε πιάσει ντουβρουτζας και να μην το διαβάσεις ,σου ανέβασα και από το bankingnews.Οχι ο Σκαι δεν το είπε ,αν περίμενες να το μάθεις από κει)

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις