Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μ. Κάτσης: Bussiness πίσω από την καραντίνα - Αντί να δώσουν λεφτά στο ΕΣΥ προσέχουν την εικόνα τους

Eurokinissi

Αντί να τα δώσουν στο #ΕΣΥ, προσέχουν την εικόνα τους. Που θα πάνε τα λεφτά;" αναρωτιέται ο Τομεάρχη Ψηφιακής Πολιτικής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης μετά την αποκάλυψη-καταγγελία του Παύλου Πολάκη για τα 11 εκατομμύρια που θα δώσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη σε επικοινωνιακή καμπάνια.

Αντί να τα δώσουν στο #ΕΣΥ, προσέχουν την εικόνα τους. Που θα πάνε τα λεφτά;" αναρωτιέται ο Τομεάρχη Ψηφιακής Πολιτικής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης μετά την αποκάλυψη-καταγγελία του Παύλου Πολάκη για τα 11 εκατομμύρια που θα δώσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη σε επικοινωνιακή καμπάνια.

Συγκεκριμένα σημείωσε στο τουίτερ:

"Σε ενημέρωση του κοινού ώστε να κάτσει σπίτι ενώ υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας; Αναμένουμε απαντήσεις επίσημα, διαφορετικά ισχύει ότι "πίσω από την καραντίνα κάνουν bussiness". Στηρίζουμε τη μάχη αλλά δε σιωπούμε."

"11 εκ € από την Προεδρεία της κυβέρνησης για επικοινωνιακή καμπάνια σε σχέση με τον #κορονοιο! Υπόψιν τα ΜΜΕ είναι υποχρεωμένα να παίζουν ΔΩΡΕΑΝ μηνύματα του #ΕΟΔΥ για προστασία της δημόσιας Υγείας. Αντί να τα δώσουν στο #ΕΣΥ, προσέχουν την εικόνα τους. Που θα πάνε τα λεφτά;"

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Βουταρία

Έχουν πλημμυρίσει αυτές τις μέρες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από διαφημίσεις Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης που πουλάνε μαθήματα τηλεκπαίδευσης

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις