Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ για την εξέλιξη της δικαστικής έρευνας περί της δανειοδότησης των κομμάτων

Να ενημερωθεί η Βουλή για την εξέλιξη των δικαστικών ερευνών αναφορικά με τη δανειοδότηση των κομμάτων, ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή.

«Οι πρόσφατα δημοσιευμένοι ισολογισμοί του έτους 2018 των πολιτικών κομμάτων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τους οποίους ο συνολικός δανεισμός τους ανέρχεται σε 533 εκατομμύρια ευρώ δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού και είναι χρέος των εκπροσώπων του κοινοβουλίου να επιμείνουν στο ζήτημα της διερεύνησης της υπέρογκης δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων», αναφέρουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ζητούν να ενημερωθούν.

Ρωτούν, λοιπόν, τον υπουργό Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι υποθέσεις για την δανειοδότηση των πολιτικών κομμάτων, αν έχει ολοκληρωθεί η προκαταρκτική εξέταση, αν έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις και ποιες πρωτοβουλίες θα υπάρξουν για την ταχεία απονομή δικαιοσύνης.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Βουταρία

Έχουν πλημμυρίσει αυτές τις μέρες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από διαφημίσεις Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης που πουλάνε μαθήματα τηλεκπαίδευσης

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις