Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.5°C20.8°C
4 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
15.9°C20.0°C
3 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.6°C19.3°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.4°C
3 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.9°C17.4°C
5 BF 72%
Στα ψιλά / Κλείστε τα σύνορα στους νεοναζί
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στα ψιλά / Κλείστε τα σύνορα στους νεοναζί

 Σεσημασμένοι τραμπούκοι με απαγόρευση εισόδου σε άλλες χώρες της Ευρώπης λόγω της καταγεγραμμένης εγκληματικής τους δράσης, βρήκαν ανοιχτά τα ελληνικά σύνορα και ήρθαν να συνδράμουν τα ντόπια «τάγματα εφόδου».

Νεοναζιστικά περίπολα κυκλοφορούν ανενόχλητα στον Έβρο και στη Λέσβο αλλά για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα στελέχη της Ν.Δ. φταίει η “Αυγή” που καταγγέλλει τους οπλισμένους ακροδεξιούς που κυνηγούν πρόσφυγες, μετανάστες, δημοσιογράφους και μέλη ΜΚΟ στα σύνορα και στα ακριτικά νησιά.

«Θα σας κάνουμε ό,τι σας κάναμε στα Καλάβρυτα» φέρονται να φώναζαν οι νεοναζί στη Μυτιλήνη αλλά για την κυβέρνηση φταίει η “Αυγή” που μιλά για τη φασιστική απειλή και την εισβολή των νεοναζί στη χώρα.

«Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλα τα διαθέσιμα νομικά μέσα για να εμποδίσουμε τους Γερμανούς νεοναζί να φτάσουν στην Ελλάδα. Υποστηρίζω γενικά τα ανοιχτά σύνορα, αλλά αυτό δεν ισχύει αν οι νεοναζί θέλουν να ξεκινήσουν να επιτίθενται σε ευάλωτους ανθρώπους. Το καθήκον εδώ είναι να αποτρέψουμε τους νεοναζί και να προστατεύσουμε τους πρόσφυγες» προειδοποιούν εδώ και μέρες τα στελέχη της γερμανικής Αριστεράς αλλά για την ελληνική κυβέρνηση φταίει η “Αυγή” που σπιλώνει τον αγνό πατριωτισμό των υπερασπιστών των συνόρων μας από τους «λαθροεισβολείς».

Ταξιδιωτική οδηγία εκδίδει η πρεσβεία των ΗΠΑ για τους κινδύνους που διατρέχουν οι επισκέπτες των νησιών του Ανατ. Αιγαίου εξαιτίας των κρουσμάτων ρατσιστικής βίας αλλά για τη Νέα Δημοκρατία φταίει η “Αυγή” που δήθεν υιοθετεί την προπαγάνδα των εχθρών του Έθνους.

Κλειστά τα σύνορα στους πρόσφυγες. Ανοιχτά τα σύνορα στις συμμορίες των νεοναζί. Αναστολή του ασύλου στους πρόσφυγες. Ανενόχλητη δράση για τα σύγχρονα Ες Ες. Και πάντα να φταίει η “Αυγή” που δήθεν υποσκάπτει το φρόνημα των «φρουρών των συνόρων».

Χέρι χέρι ποζάρουν όλο καμάρι χρυσαυγίτες με νεοδημοκράτες στον Έβρο και πιο δίπλα αυστριακοί νεοναζί αλλά για την κυβερνητική προπαγάνδα, είδηση αποτελούν οι περούκες των προσφύγων που μεταμφιέζονται σε γυναίκες για να περάσουν από τις καραμπίνες και τα δίκανα των «ταγμάτων εφόδου».

Η χαρά του φασίστα και του κάθε σεσημασμένου νεοναζί γίναμε σαν χώρα αλλά για την κυβέρνηση φταίει η “Αυγή” που προειδοποιεί για τον κίνδυνο εκφασισμού της κοινωνίας. Τιμή μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL