Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αχτσιόγλου σε Βορίδη: Ισχύει ή δεν ισχύει ότι αστυνομικός με full face μάσκα κουνάει το όπλο μέσα στην AΣΟΕΕ; (Video)

«Βλέπουμε τις ίδιες εικόνες;» αναρωτήθηκε η Έφη Αχτσιόγλου μιλώντας για την ακραία αστυνομική αυθαιρεσία στην ΑΣΟΕΕ.

«Ισχύει ή δεν ισχύει η εικόνα του αστυνομικού με full face μάσκα να κουνάει το όπλο μέσα στη ΑΣΟΕΕ;» ρώτησε τον κ. Βορίδη προσθέτοντας ότι δεν φάνηκε να έχει δεχθεί επίθεση ο αστυνομικός.

«Έχουμε αστυνομικό με προτεταμένο όπλο μέσα στην ΑΣΟΕΕ. Το αν κινδύνευε ή δεν κινδύνευε η ζωή του θα το δείξει η Δικαιοσύνη διότι τα ίδια λέγατε για τους φοιτητές στην ΑΣΟΕΕ για την προηγούμενη επέμβαση της Αστυνομίας και χθες βγήκε η απόφαση του Δικαστηρίου και είπαν ότι δεν είχαν καμία άσκηση βίας από τους φοιτητές.»

  • «Δεν το ξέρω ότι αθωώθηκαν οι φοιτητές» είπε ο κ. Βορίδης.

  • «Να το δείτε» του απάντησε η κ. Αχτσιόγλου.

Συνέχισε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ κατά την πάγια τακτική του «πετάω την μπάλα στην εξέδρα»: «Μην πάτε στο όπλο. Αυτό που λέτε είναι περιπτωσιολογία. Η μεγάλη εικόνα δεν είναι αυτό».

Ωστόσο η κ. Αχτσιόγλου έθεσε το ερώτημα για ποια ασφάλεια μιλάμε όταν αστυνομικοί μπαίνουν σε σχολές απειλώντας με όπλο φοιτητές.

«Οι γονείς των φοιτητών της ΑΣΟΕΕ νοιώθουν ασφαλείς μετά από αυτό το περιστατικό;» ανέφερε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας:

«Βλέπουμε έναν αστυνομικό ο οποίος καταθέτει ότι ήταν για ιδιωτικούς λόγους αλλά δεν ήταν και είπε να μπει να δει τι γίνεται, αλλά δεν ήταν σε υπηρεσία αλλά είχε και το υπηρεσιακό του όπλο, να προτάσσει ένα όπλο απέναντι σε φοιτητές. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα και για την Δημοκρατία και για την Ασφάλεια».

Κατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Στουρνάρας μαινόμενος

Ο κεντρικός μας τραπεζίτης Γ. Στουρνάρας βγήκε χθες στο πρακτορείο Bloomberg και είπε ότι χρειάζονται συντονισμένα μέτρα δημοσιονομικής τόνωσης των οικονομιών, διότι αλλιώς η Ευρώπη θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση χρέους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις