Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γενική απεργία σήμερα σε Χίο και Λέσβο

Για σήμερα Τετάρτη σε Χίο και Λέσβο έχουν αναγγελθεί γενικές απεργίες κατά της απόφασης της κυβέρνησης να δημιουργήσει κλειστά κέντρα για πρόσφυγες και μετανάστες, επιτάσσοντας ιδιοκτησίες για την κατασκευή τους.

Γενική απεργία στη Λέσβο

Ενωτικό κάλεσμα από Εργατικό Κέντρο Λέσβου και Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Λέσβου

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Λέσβου και Εργατικό Κέντρο Λέσβου απευθύνουν αγωνιστικό κάλεσμα στα πλαίσια της Παλλεσβιακής Γενικής Απεργίας. Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί στην Πλατεία Σαπφούς.

Σε Παλλεσβιακή Γενική Απεργία καλούν σήμερα το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Λέσβου και το Εργατικό Κέντρο Λέσβου, .

Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 10 το πρωί στην Πλατεία Σαπφούς

Γενική απεργία στη Χίο

Σε γενική απεργία προχωρά σήμερα και  η Χίος στις 11 το πρωί της Τετάρτης με αφορμή την κατασκευή της δομής στο Αίπος.

Τη δική της απάντηση στην κυβερνητική καταστολή και τη χρήση βίας, δίνει η Χίος στις 11 το πρωί της Τετάρτης που με όλες της τις δυνάμεις θα συμμετάσχει στην μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση της πλατείας Βουνακίου.

Τόσο η ΟΕΒΕ όσο και ο Εμπορικός Σύλλογος Χίου καλούν τα μέλη τους να βάλουν 24ωρο λουκέτο σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενώ αντίστοιχα καλέσματα έχουν εκδώσει Εργατικό Κέντρο, ΣΕΣΝΟΧ, ΑΔΕΥ και Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πού αλλού γίνονται αυτά;

Μετά από δύο εβδομάδες καραντίνας, η κατάσταση που διαμορφώνεται είναι η εξής: Πρώτον, η δημόσια Υγεία δοκιμάζεται από ελλείψεις προσωπικού, υλικού και εξοπλισμού ασφάλειας. Μέχρι τώρα η κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει μόνο τον εφοδιασμό της σε χειροκροτήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις