Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.2°C25.8°C
2 BF 33%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.4°C26.8°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.0°C24.8°C
2 BF 49%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.0°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.0°C24.9°C
2 BF 33%
Παραδοχή Κύρτσου ότι είναι ανεκπαίδευτοι οι ειδικοί φρουροί (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Παραδοχή Κύρτσου ότι είναι ανεκπαίδευτοι οι ειδικοί φρουροί (Video)

Ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Γ. Κύρτσος παρόλο που αρχικά αιτιολόγησε τον αστυνομικό για την αντίδρασή του, να τραβήξει όπλο μέσα στη σχολή κάτι που προφανώς είναι ανήκουστο, στη συνέχεια άσκησε κριτική στην στάση του, καθώς και στην ελλιπή εκπαίδευση των αστυνομικών.

«Εκεί που έφτασε ο αστυνομικός. Σωστά αντέδρασε γιατί θα τον κανιβαλίζανε. Επομένως είμαστε μαζί του» είπε αρχικά ο ευρωβουλευτής.

«Η θεωρία ότι δεν έχουν εκπαίδευση, ή τέλος πάντων δεν είναι στο επίπεδο που πρέπει εμένα με βρίσκει σύμφωνο» συνέχισε ο Γ. Κύρτσος στο ΣΚΑΙ.

Το αποτέλεσμα ήταν να προκαλέσει την μήνιν του τηλεπαρουσιαστή της εκπομπής που λίγο νωρίτερα αιτιολογούσε απόλυτα τη στάση του αστυνομικού υιοθετώντας την δική του εξήγηση για το ακραίο αυτό περιστατικό που εκτυλίχθηκε χθες στην ΑΣΟΕΕ.

«Επειδή έχω ζήσει πολλά χρόνια στο εξωτερικό βλέπω πως συμπεριφέρεται εκεί η Αστυνομία και τι εκπαίδευση έχει. Εδώ, ο ένας πίνει το καφεδάκι του, ο άλλος είναι χαλαρός. Αυτά δεν υπάρχουν έξω. Για αυτό έχουμε τεράστιο αριθμό αστυνομικών χωρίς να έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Και μίλησε για «λάθη που έκανε ο αστυνομικός».

Να σημειωθεί ότι ο Γ. Ραγκούσης είχε κάνει επανειλλημένες ερωτήσεις για το θέμα των ρουσφετολογικών προσλήψεων των 1500 ειδικών φρουρών που "ρίχτηκαν" στο δρόμο ανεκπαίδευτοι.

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL