Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στον κορονοϊό και στον πανικό ποντάρει ο Πέτσας για να επιβάλει τα κλειστά κέντρα στα νησιά (Video)

Στον φόβο για τον κορονοϊό ποντάρει η κυβέρνηση και μιλά για "υγιεινομική βόμβα" για να επιβάλει τα κλειστά κέντρα στα νησιά σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σε παρεμβάσεις του το πρωί στα κανάλια σε μια πλήρως ανεύθυνη πολιτική διαχείριση έμπλεη ρατσισμού.

Συγκεκριμένα στο Open ανέφερε:

“Ζητούμε από τις τοπικές κοινωνίες να αντιληφθούν ότι είναι προς όφελος της χώρας αλλά και των τοπικών κοινωνιών η δημιουργία των κλειστών δομών. Φαντάζομαι ότι όλοι σήμερα που βλέπουμε ότι είναι σε έξαρση θέματα δημόσιας υγείας καταλαβαίνουμε ότι είναι πολύ προτιμότερο να υπάρχουν οι κλειστές δομές, όπου τέτοια θέματα όπως ο κοροναϊός μπορούν να αντιμετωπιστούν με αποτελεσματικότητα παρά οι άναρχες δομές που αποτελούν μία υγειονομική βόμβα και στις οποίες δεν μπορεί να υπάρξει αποτελεσματικός έλεγχος».

Χαρακτήρισε μάλιστα "μικρές" τις αντιδράσεις των κατοίκων και των φορέων των νησιών.

Κατ. Μπρ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Στουρνάρας μαινόμενος

Ο κεντρικός μας τραπεζίτης Γ. Στουρνάρας βγήκε χθες στο πρακτορείο Bloomberg και είπε ότι χρειάζονται συντονισμένα μέτρα δημοσιονομικής τόνωσης των οικονομιών, διότι αλλιώς η Ευρώπη θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση χρέους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις