Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Aν. Μιχαηλίδης: Δύο πλοία με ΜΑΤ βρίσκονται καθ’ οδόν για Λέσβο και Χίο (Video)

“Δύο πλοία βρίσκονται καθ’ οδόν” είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης στο Kontra Channel ενώ περιέγραψε ότι το κλίμα είναι "πολεμικό" καθώς αναμένεται σφοδρή η αντίδραση των κατοίκων.

Πιο συγκεκριμένα για τα δύο πλοία ανέφερε:

Το ένα είναι το «Πήγασος» που κατευθύνεται στο λιμάνι της Μυτιλήνης και το “Blue Star Naxos” που κατευθύνεται στο λιμάνι των Μεστών της Χίου. Και τα δύο έχουν μεγάλο αριθμό από διμοιρίες των ΜΑΤ και μηχανήματα εκτόξευσης νερού τύπου «Αίαντος» για να καταστείλουν τις αντιδράσεις που υπάρχουν για τη δημιουργία των υπερδομών στα δύο νησιά».

“Σφοδρή υποδοχή αναμένεται να έχουν οι διμοιρίες των ΜΑΤ. Υπάρχει κόσμος στο λιμάνι των Μεστών και μηχανήματα του Δήμου που θα προσπαθήσαν να εμποδίσουν την αποβίβαση, ενώ υπάρχουν άνθρωποι και μηχανήματα και προς το δρόμο για το όρος που σχεδιάζεται να γίνει η υπερδομή”.

Κατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πού αλλού γίνονται αυτά;

Μετά από δύο εβδομάδες καραντίνας, η κατάσταση που διαμορφώνεται είναι η εξής: Πρώτον, η δημόσια Υγεία δοκιμάζεται από ελλείψεις προσωπικού, υλικού και εξοπλισμού ασφάλειας. Μέχρι τώρα η κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει μόνο τον εφοδιασμό της σε χειροκροτήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις