Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μπαλάφας: Οι πολιτικοί απόγονοι των ταγματασφαλιτών, των δωσίλογων και των χουντικών να είναι πιο προσεκτικοί (Video)

«Ο Γεωργιάδης επαινούσε τους αρχιχουντικούς. Όταν ήταν τηλεπαρουσιαστής διαφήμιζε τα χουντικά βιβλία. Ο κ. Βορίδης ήταν ο επικεφαλής της Νεολαίας των χουντικών, ο οποίος διαδέχθη ο Μιχαλολιάκος» υπενθύμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας αυτό που καθόλου δεν θέλουν να ακούγεται στο ΣΚΑΙ.

"Οι πολιτικοί απόγονοι των ταγματασφαλιτών, των δωσίλογων, των μαυραγοριτών και των χουντικών να είναι πιο προσεκτικοί' είπε ο Γ. Μπαλάφας στο ΣΚΑΙ.

Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για «χούντα» κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ να δούμε ποιοι είναι οι χουντικοί είπε ο κ. Μπαλάφας ξεκαθαρίζοντας ότι δεν εννοεί όλη τη Ν.Δ. αλλά τους συγκεκριμένους υπουργούς.

Τα πράγματα με το όνομά τους είπε ο Γιάννης Μπαλάφας στο ΣΚΑΙ μιλώντας για «τους συγκεκριμένους» με το συγκεκριμένο παρελθόν.  «Δεν είναι το θέμα μας ο κ. Γεωργιάδης» έσπευσε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

 «Στην Ελλάδα με ευθύνη της Δεξιάς έχει οικοδομηθεί ένα κράτος βαθιά προβληματικό. Ένα κράτος επί δεκαετίες δεν επέτρεπε σε όποιον δεν ήταν εθνικόφρων να κάνει αίτηση στο Δημόσιο».

Ο Β. Κεγκέρογλου του ΚΙΝΑΛ έσπευσε να διακόψει και να επιτεθεί στον Γ. Μπαλάφα παρέχοντας χέρι βοηθείας στον κ. Κυρανάκη και τη Ν.Δ.

Κατ. Μπρ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πού αλλού γίνονται αυτά;

Μετά από δύο εβδομάδες καραντίνας, η κατάσταση που διαμορφώνεται είναι η εξής: Πρώτον, η δημόσια Υγεία δοκιμάζεται από ελλείψεις προσωπικού, υλικού και εξοπλισμού ασφάλειας. Μέχρι τώρα η κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει μόνο τον εφοδιασμό της σε χειροκροτήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις