Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δ. Βέττας: "Χυδαία επίθεση στον Π. Πολάκη από τον Δ. Μαρκόπουλο" (Video)

Στην «χυδαία» επίθεση στον Παύλο Πολάκη που εξαπέλυσε ο βουλευτής της Ν.Δ., Δ. Μαρκόπουλος απάντησε ο Δημήτρης Βέττας ενώ αναφέρθηκε και στο προσφυγικό ρωτώντας τη Ν.Δ. αν ήταν στις προτάσεις της η αποσυμφόρηση στα νησιά, ή όχι.

Όπως πρόσθεσε, η Ν.Δ. «δουλεύει τους κατοίκους εδώ και 6 μήνες». "Η Ν.Δ. αποφάσισε να θυσιάσει ως Ιφιγένεια τα νησιά"

Νωρίτερα ο κ. Μαρκόπουλος χρέωνε στον Π. Πολάκη τις αντιδράσεις των κατοίκων στα νησιά για να καλύψει την ανικανότητα διαχείρισης και τα ψέματα της Ν.Δ. στο προσφυγικό. Αναπαρήγαγε τις έωλες κατηγορίες του αντιπεριφερειάρχη Λέσβου και δημοσιογράφου.

«Ο Π. Πολάκης πήγε στη Μόρια για να δημιουργήσει όξυνση» είπε μεταξύ άλλων για να κερδίσει δημοσιότητα. Κάτι βέβαια που καθόλου δεν λείπει από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που η Ν.Δ. φροντίζει διαρκώς να φέρνει στο προσκήνιο με κάθε ευκαιρία.

Αυτός μάλλον που έχει θέμα επικοινωνιακό είναι ο ίδιος ο κ. Μαρκόπουλος που συχνά επιδίδεται σε προσωπικές επιθέσεις σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι δύσκολος ο συναγωνισμός με τους Κυρανάκη, Μπογδάνο.

Συντάκτης: avgi.gr

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Επτά μήνες κυβέρνηση Μητσοτάκη: Γκέλες παντού

Επτά μήνες μετά τις εκλογές, η ελληνική πραγματικότητα επί κυβέρνησης Μητσοτάκη διαμορφώνεται ως εξής: Στο προσφυγικό, υπάρχει πλήρης απώλεια ελέγχου. Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να θέσει στοιχειώδεις στόχους και να τους υλοποιήσει και έχει μετατραπεί σε ουρά των τοπικών της ακροδεξιών παραγόντων....

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις