Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γ. Κυρίτσης: Έχουν αποφασίσει τον εγκλωβισμό των προσφύγων στα νησιά (Video)

Η Ν.Δ. έχει αποφασίσει τον εγκλωβισμό των προσφύγων στα νησιά και οι νησιώτες το έχουν πάρει χαμπάρι τόνισε ο Γιώργος Κυρίτσης στο ΣΚΑΙ χαρακτηρίζοντας από την αρχή «λάθος την πολιτική της Ν.Δ.» στο προσφυγικό.

«Η πολιτική της κυβέρνησης δηλαδή η δημιουργία κλειστών κέντρων είναι απλά παράνομη, διότι δεν μπορείς να κρατάς φυλακισμένο επ’ άπειρον κάποιον που δεν έχει καταδικαστεί σε κάποια ποινή.» υπογράμμισε ο κ. Κυρίτσης.

Εξήγησε μάλιστα πως: «Αυτή η πολιτική πέραν του ότι δεν θα χρηματοδοτηθεί,  θα οδηγήσει σε μία βιομηχανία καταδικών της χώρας από τα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Σε αυτό και στο θέμα του ασύλου όποιος ενδιαφερόμενος θεωρεί ότι έχει αδικηθεί θα καταφεύγει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια στα οποία θα δικαιώνεται και στη χώρα θα επιβάλλονται πρόστιμα ενώ θα υποχρεούται να δώσει και άσυλο».

Συντάκτης: avgi.gr

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Επτά μήνες κυβέρνηση Μητσοτάκη: Γκέλες παντού

Επτά μήνες μετά τις εκλογές, η ελληνική πραγματικότητα επί κυβέρνησης Μητσοτάκη διαμορφώνεται ως εξής: Στο προσφυγικό, υπάρχει πλήρης απώλεια ελέγχου. Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να θέσει στοιχειώδεις στόχους και να τους υλοποιήσει και έχει μετατραπεί σε ουρά των τοπικών της ακροδεξιών παραγόντων....

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις