Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Έχασαν την μπάλα - Ονομαστική ψηφοφορία για την τροπολογία ΠΑΟΚ - Ξάνθης

Η τροπολογία που αφορά τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη τίθεται σήμερα σε ονομαστική ψηφοφορία μετά από αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κανένα κόμμα δεν προτίθεται να την στηρίξει. Την ίδια ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα λείπει και πάλι… σε «ταξίδι» στο Παρίσι αυτή τη φορά!

Μετά την αλλαγή δύο μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού από τον κ. Αυγενάκη, χωρίς καν την έγκριση της Βουλής, επικαλούνται το αυτοδιοίκητο της Επιτροπής και αποφασίζουν υποβιβασμό των δύο ομάδων ΠΑΟΚ – Ξάνθης. Άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΟΚ καθώς και του Θ. Ζαγοράκη που απείλησε με παραίτηση.

 

Η κυβέρνηση όμως που «δεν εκβιάζεται» τον διέγραψε  και αποφάσισε με νομοθετική πρωτοβουλία να χαρίσει το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό, γιατί την έπιασε μια ξαφνική ευαισθησία ότι είναι πολύ βαριά η απόφαση υποβιβασμού και αποφάσισε να τον τιμωρήσει με 5 βαθμούς.

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΟΚ ότι θα πάει στα αθλητικά δικαστήρια ενώ την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός απειλεί την κυβέρνηση να εφαρμόσει την απόφαση υποβιβασμού. Και αμ έπος αμ έργον, το ONE είδε την αλήθεια που δεν έβλεπε μέχρι πριν, τις μειώσεις στις συντάξεις! Στα υπόλοιπα κανάλια, το θέμα υποτιμάται ή αποκρύπτεται.

Ένας ένας, μία μία θα ψηφίσουν το μπάχαλο που δημιούργησαν – Όμηρος των επιχειρηματιών του ποδοσφαίρου ο Μητσοτάκης

Η  υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη κατέθεσε τροπολογία για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη! Χωρίς την παρουσία του Λευτέρη Αυγενάκη που δεν τόλμησε να εμφανιστεί καν στη Βουλή!

Να σημειωθεί ότι η τροπολογία Μενδώνη - Αυγενάκη δίνει πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό, Συγκεκριμένα, η τροπολογία αλλάξει τις ρυθμίσεις για την πολυιδιοκτησία και μετατρέπει την ποινή από υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, Ξάνθης, σε αφαίρεση 5 έως 10 βαθμών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από αυτό το μπάχαλο κατέθεσε αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος αναζήτησε τον υφυπουργό Αθλητισμού αλλά μάταια.... «Πού είναι ο Λ. Αυγενάκης; Είναι σε κανένα μπαρ και πίνει ουίσκι; Μπορούμε να τον έχουμε εδώ;» Θέλουμε να ψηφίζετε ένας ένας, μία μία… το μπάχαλο που φτιάξατε… είπε.

Το ΚΙΝ.ΑΛΛ., το ΚΚΕ και η Ελληνική Λύση ανακοίνωσαν ότι δεν θα συμμετέχουν στην ψήφιση της τροπολογίας, την οποία καταδίκασαν έντονα.

Η τροπολογία τίθεται σε ψηφοφορία σήμερα, ενώ κανένα κόμμα δεν προτίθεται να την στηρίξει. Την ίδια ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα λείπει και πάλι… σε «ταξίδι» στο Παρίσι αυτή τη φορά!

Συντάκτης: avgi.gr

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Με ΜΑΤ και ΜΜΕ στήνουν κλειστά κέντρα

Αυτό που συμβαίνει από προχθές τη νύχτα στη Χίο και τη Λέσβο, δεν θα το είχαμε πάρει καν είδηση αν δεν υπήρχαν τα κοινωνικά δίκτυα. Γιατί τα ΜΜΕ, που υπό κανονικές συνθήκες ψοφάνε για αναταραχές, φασαρίες και επεισόδια, έχουν βαλθεί, συντονισμένα, να υποβαθμίσουν τα γεγονότα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο